На виїзді з Києва затори – багато людей покидають місто

24 лютого 2022, 13:50
В МВС закликали не панікувати. Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко зазначив, що не рекомендує намагатися виїхати з міста просто зараз.
пробки в Киеве
Затори у Києві після початку бойових дій в Україні/ Reuters

На виїзді зі столиці України у західному напрямку утворилися затори.

Найбільше автомобілів зібралося на дорозі E40у напрямку Житомира. Про це свідчать дані сервісу Google Maps.

Затори почали утворюватися у Києві з 6 години ранку – з того часу, як жителі столиці почули низку вибухів, повідомляє ТСН.

відео дня

Через велику кількість автомобілів рух також ускладнений на дорозі в напрямку Білої Церкви. Крім цього, у заторах зупинилися проспект Перемоги, Голосіївський проспект, Столичне і Гостомельське шосе.

На виїзді з Києва затори – багато людей покидають місто

Затори утворюються через паніку, зазначив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Facebook. Він написав, що не рекомендував би киянам намагатися виїхати з міста просто зараз.

"Після вторгнення багато жителів Києва хочуть виїхати, щоб убезпечити свої сім'ї. На виїздах з Києва величезні пробки. Я б не рекомендував вам їхати прямо зараз. Ви просто витратите багато годин стоячи в пробках і нервуючи", – наголосив радник міністра.

Нагадаємо, Росія після звернення ватажків так званих "ДНР" і "ЛНР" атакувала Україну.

Верховна Рада проголосувала за введення на всій території України військового положення. За відповідне рішення віддали голоси 300 нардепів.

Президент Володимир Зеленський повідомив, що Збройні сили України зараз ведуть важкі бої. Ворог уже поніс втрати, і їх буде ще більше, адже вони прийшли на нашу землю, заявив глава Української держави.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти