"Крутив я на градуснику вашу Росію": у Мелітополі пенсіонер жбурнув яйця у фанатку "русского мира"

7 червня 2022, 13:53
Пенсіонер в Мелітополі не витримав питання "Як вам живеться зараз?", дістав з пакету курячі яйця і запустив в "соціолога" кілька штук.
Яйця, прапор
У Мелітополі пенсіонер жбурнув яйця у фанатку" русского мира " / колаж фото ua.depositphotos.com

У тимчасово окупованому російськими агресорами місті Мелітополь (Запорізька область) літній городянин жбурнув курячі яйця в жінку, яка під виглядом соціолога розпитувала людей з приводу того, як їм живеться під окупацією, повідомляє місцевий портал "РИА Мелітополь".

"Крутив я на градуснику вашу немиту Росію! Питаєте, як нам тут живеться? Погано! Роботи немає, грошей немає, зв'язку немає, інтернету немає. Сволота ваші росіяни!"- не став приховувати емоцій чоловік.

Коли жінка спробувала було йому заперечити - згадавши в тому числі подачки від окупантів в 10 тисяч рублів і гуманітарну допомогу від них же, пенсіонер не витримав, дістав з пакета курячі яйця і запустив в "соціолога" кілька штук.

відео дня

"Та якби не такі продажні зарази, як ти, південь України ніколи б і не зайняли!",- крикнув чоловік.

'Крутив я на градуснику вашу Росію': у Мелітополі пенсіонер жбурнув яйця у фанатку 'русского мира'

читайте також"Чапаєв і Петька на підході": у мережі висміяли бронепоїзд окупантів під Мелітополем

Нагадаємо, раніше в захопленому російськими військовими Мелітополі учасники партизанського руху ліквідували кількох ворожих офіцерів високого рангу.

Окупанти загибель своїх командирів не афішували, проте всерйоз посилили перевірки в місті, намагаючись виявити українських захисників, повідомили в Запорізькій обласній військовій адміністрації.

Пізніше з'явилася інформація, що у Мелітополі українські партизани підірвали бронепоїзд російських окупантів. За даними видання, вибухівка, встановлена на рейках, здетонувала під вагоном з особовим складом. В результаті вибуху пошкодилися залізничне полотно і техніка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти