У Затоці знайшли тіло зниклого 13-річного хлопчика: потонув у морі разом з батьком

18 липня 2021, 13:34оновлено 18 липня 2021, 14:43
Тіло хлопчика виявили об 11:50 відпочивальники біля бази відпочинку "Ірина".
У Затоці знайшли тіло зниклого 13-річного хлопчика: потонув у морі разом з батьком
У Затоці знайшли тіло зниклого 13-річного хлопчика / ДСНС в Одеській області

Трагедією закінчився відпочинок у Затоці Одеської області для жителів Черкащини. Учора знайшли тіло чоловіка, а сьогодні - його 13-річного сина.

Як повідомляє Думська з посиланням на ДСНС в Одеській області, тіло хлопчика виявили об 11:50 відпочивальники біля бази відпочинку "Ірина".

Подія трапилася у суботу, 17 липня, коли турист з Черкаської області зі своїм 13-річним сином пішли купатися в морі. Через деякий час тіло чоловіка дістали з води.

відео дня

На місці правоохоронці з'ясували, що перед трагедією загиблий йшов купатися разом зі своїм сином, тому відразу почалися пошуки хлопчика.

Згідно з даними правоохоронців, тіло чоловіка дістали з води без ознак насильницької смерті.

Причину смерті 49-річного чоловіка встановить судово-медична експертиза. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ч.1 ст. 115 КК України з позначкою "нещасний випадок".

Довідка

Утоплення відбувається з різних причин. Часто люди тонуть, нехтуючи елементарними запобіжними заходами. Як повідомляє Вікіпедія, при утопленні велику роль відіграє фактор страху.

Так, часто ті, хто не вміє плавати, і випадково опинилися у воді на великій глибині, починають хаотично гребти руками і ногами з криком "Врятуйте, Я тону!". Тим самим вони випускають повітря з легень і неминуче занурюються у воду.

Людина, яка потрапила під воду, затримує дихання і активно бореться за життя. Потім починається заковтування води; вважається, що це зменшує бажання зробити вдих. Смертельним вважається потрапляння в легені понад 22 мл води на кг маси тіла.

читайте такожХотіла помити руки, послизнулася і впала у воду: на Харківщині потонула 6-річна дівчинкаРаніше повідомлялося, у Харкові на водоймі 17-річний хлопець потонув, рятуючи з води свого молодшого товариша. Подія трапилася на міському пляжі під час купання 10 липня, коли двоє підлітків плавали на надувному м'ячі на одному з міських пляжів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти