У Волновасі п'яний окупант відправив на концерт до Кобзона чиновницю-колаборантку

11 листопада 2023, 13:55
Російський окупант Олександр Сітчіхін на бензовозі ліквідував місцеву колаборантку Олену Кириченко.
У Волновасі п'яний окупант відправив на концерт до Кобзона чиновницю-колаборантку
П'яний окупант ліквідував колаборантку у Волновасі / Коллаж: Главред, фото: ASTRA, derelik.club

У тимчасово окупованій Волновасі п'яний російський окупант, керуючи бензовозом, влаштував ДТП. Внаслідок зіткнення загинула місцева колаборантка. Про це повідомили Telegram-канали Astra і "Медуза".

За даними Astra, подія трапилася ввечері 9 листопада, коли Олександр Сітчіхін, російський військовий, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, на КАМАЗі здійснив зіткнення із легковим автомобілем. В результаті удару Олена Кириченко загинула на місці події. Відомо, що після окупації міста зрадниця отримала посаду головного бухгалтера ОМВС РФ "Волноваський".

"У Волновасі п'яний окупант на бензовозі "задвохсотив" чиновницю-колаборантку з "МВС РФ". ДТП сталася ввечері 9 листопада: у "Славуту", в якій перебувала "головна бухгалтерка ОМВС Росії "Волноваський" Олена Кириченко, врізався військовий КамАЗ. Від отриманих травм колаборантка померла на місці події", – йдеться у повідомленні.

відео дня

Ім'я загарбника, який спричинив ДТП, встановив Telegram-канал ASTRA. Ним виявився Олександр Сітчіхін, який прибув до України з Примор'я.

Свідчення очевидців вказують на те, що водій бензовозу не впорався із керуванням і вантажівка здійснила наїзд на легковий автомобіль, в якому знаходилася колаборантка. Від удару транспортний засіб Олени Кириченко отримав серйозні пошкодження, а вона від отриманих травм померла на місці аварії.

Нагадаємо, 9 листопада бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК), які воюють на боці України, заявили про успішну операцію в Брянській області Росії. Вони розстріляли автомобіль, в якому перебував підполковник Федеральної служби безпеки Росії Сергій Шатий.

Також ЗСУ здійснили вражаючу операцію проти окупантів з Російської Федерації на Таврійському напрямку. За інформацією, оприлюдненою Об'єднаним прес-центром Сил оборони Таврійського напрямку, вдалося знищити понад 500 окупантів з РФ. Українські військові також повідомили про знищення 19 одиниць військової техніки РФ.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти