В Україні вирує стихія: які дороги варто об'їжджати

28 січня 2021, 20:46оновлено 30 січня 2021, 22:50
Відсутній проїзд до дев'яти населених пунктів в Одеському (1), Білгород-Дністровському (6) та Березівському (2) районах Одеської області.
В Україні вирує стихія: які дороги варто об'їжджати
Рятувальники розповіли про ситуацію на дорогах

Станом на вечір 28 січня проїзд на дорогах загального користування в Україні забезпечений, але на деяких із них в Одеській і Миколаївській областях проїзд або обмежений, або зовсфм неможливий, повідомляє ДСНС.

Так, в Одеській області заборонено рух транспортних засобів усіх видів на автошляхах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса-Кучурган та на всіх автошляхах місцевого значення.

В Миколаївській області обмежено рух великовантажних та великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

Відсутній проїзд до дев'яти населених пунктів в Одеському (1), Білгород-Дністровському (6) та Березівському (2) районах Одеської області.

читайте такожСправжня зима: погода в Україні різко змінюється

Спостерігається місцями невеликий сніг в Одеській (сніговий покрив 20-25 см), Київській (до 10 см), Черкаській (до 20 см), Чернігівській (до 2 см), Кіровоградській (до 10 см) та Вінницькій (до 5 см) областях; невеликий сніг з дощем у Миколаївській (до 15 см) та Херсонській (до 1 см) областях.

Всього з початку негоди рятувальники відбуксирували понад 600 транспортних засобів (надана допомога близько 1500 особам), прибрано 55 повалених дерев (Одеська – 44, Миколаївська – 6 та Кіровоградська – 5).

Для забезпечення проїзду від служби автомобільних доріг залучено близько 900 працівників та понад 700 одиниць техніки.

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

  • На Київ налетів сніговий " апокаліпсис". Столицю завалило снігом 28 січня. Завтра опади продовжаться.
  • Синоптики змінили прогноз погоди на лютий 2021.
  • Кліматолог Надія Максименко розповіла, як зміна клімату вплинула на Україну. За її словами, в останні роки зими в Україні стали теплішими через атлантичні повітряні маси.
  • Раніше кліматолог Віра Балабух попередила про катастрофи через глобальне зміни клімату.
  • Експерти спрогнозували, яким буде 2021 рік. За їх словами, на погодні умови вплине явище Ла-Нінья в тропічній частині Тихого океану.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти