У Рівному неадекватний пацієнт розпилив в обличчя лікарю сльозогінний газ

30 серпня 2021, 21:27оновлено 30 серпня 2021, 21:58
Медики швидкої виїжджали на виклик і доставили для надання допомоги 24-річного жителя Рівного з різаними ранами рук і запахом алкоголю.
У Рівному неадекватний пацієнт розпилив в обличчя лікарю сльозогінний газ
У Рівному п'яний чоловік напав на лікаря

У Рівному п'яний 24-річний місцевий житель прямо в приймальному відділенні місцевої центральної міськлікарні напасть на 45-річного лікаря-травматолога і розпилив йому в обличчя сльозогінний газ. Потерпілий отримав хімічні опіки очей, повідомляти пресслужба поліції регіону.

"Як попередньо з'ясували поліцейські, медики швидкої виїжджали на виклик і доставили для надання допомоги 24-річного жителя Рівного з різаними ранами рук і запахом алкоголю. Разом з ним до закладу приїхала і 21-річна дівчина. В очікуванні чергового лікаря обидва почали поводитися неадекватно, нецензурно лаючись на адресу медперсоналу", - йдеться в повідомленні.

читайте такожЗламаний ніс і вибиті зуби: у Дніпрі правозахисниця розповіла про жорстокий напад

Відзначається, що у молодих людей з лікарем-травматологом виник конфлікт, в результаті якого хлопець з газового балончика розпилив в обличчя медику сльозогінний газ.

У поліції зазначили, що зловмисник вже мав проблеми із законом. Будучи неповнолітнім він попадався на крадіжках. Також його затримували за незаконний обіг наркотиків. Хлопець був також судимий за розбій.

Тепер йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Раніше Главред писав про те, що в Одесі 29 серпня чоловік накинувся на літню жінку і вдарив її ногою з криком "лягай, бандера".

Інцидент стався на 8 станції Великого Фонтану. Чоловік розповів затримавшим його очевидцям, що постійно проживає в Одесі. Чому він ударив ногою бабусю-пояснити не зміг. Очевидці запитували чоловіка, чи має він психічні розлади або вжив перед нападом на бабусю наркотики ‒ однак він все заперечував.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти