Сирени вили всю ніч: у Миколаєві пролунали потужні вибухи, окупанти вдарили по місту ракетами

14 липня 2022, 06:31оновлено 14 липня 2022, 09:27
Всю ніч в місті звучала повітряна тривога. Є попадання по низці цивільних об'єктів.
Чорний дим над Миколаєвом після ракетного удару
Чорний дим підіймається над Миколаєвом після ракетного удару / Фото Telegram

В четвер, 14 липня, в Миколаєві пролунали потужні вибухи, всю ніч в місті звучала повітряна тривога. Є попадання по низці цивільних об'єктів. Про це повідомив мер Миколаєва Олександр Сенкевич.

"Окупанти знову потрапили в низку цивільних об'єктів в Миколаєві. На місцях вже працюють рятувальники та аварійні бригади", - написав Сенкевич у Telegram і попросив не публікувати фото і відео з обстрілів до появи офіційної інформації.

Детальніше про наслідки обстрілів мер Миколаєва пообіцяв розповісти згодом.

відео дня

Тим часом жителі міста пишуть в мережі, що після ракетного удару над Миколаєвом підіймається дим, ударною хвилею в квартирах повибивало вікна. Ймовірно, є "приліт" в житловий будинок.

Сирени вили всю ніч: у Миколаєві пролунали потужні вибухи, окупанти вдарили по місту ракетами
Вибуховою хвилею повибивало вікна / Фото Telegram

Оновлено. Голова Миколаївської ОВА повідомив, що зранку, 14 липня, Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. За попередньою інформацією по обласному центру випущено 9 ракет з зенітно-ракетної системи С-300. Наразі відомо про пошкодження двох навчальних закладів, об’єкту транспортної інфраструктури та готелю. Одну людину поранено. За попередніми даними, обішлося без жертв. Детальна інформація уточнюється.

Як повідомляв Главред, рано вранці 13 липня в Краматорську Донецької області прозвучали потужні вибухи. Пізніше мер міста повідомив, що окупанти завдали по місту два удари - в лісосмугу та промзону. За попередніми даними, обійшлося без жертв.

Увечері 13 липня в окупованій росіянами Новій Каховці на Херсонщині знову прогриміли потужні вибухи. Ракети влучили у ворожий склад з боєприпасами.

Дивіться новини Миколаєва онлайн:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти