Ракетний удар по Миколаєву: під ранок у місті пролунали потужні вибухи

12 липня 2022, 06:33оновлено 12 липня 2022, 09:30
12 липня Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. За попередніми даними, відомо про влучення до двох медичних закладів та у житлові будинки.
Вибухи в Миколаєві
Вибухи в Миколаєві / Фото novosti_nikolaeva

Рано вранці у вівторок, 12 липня, окупанти вдарили ракетами по Миколаєву. За словами очевидців, прогриміло близько 30 вибухів, які були чутні у всіх районах міста.

З 4:04 в Миколаєві була оголошена повітряна тривога. Мер Олександр Сєнкевич вже о 4:15 підтвердив у Telegram вибухи і закликав громадян залишатися в укриттях.

""В Миколаєві лунають потужні вибухи! Прошу всіх не виходити з укриттів!",- написав Сенкевич.

відео дня

Очевидці повідомляють, що вибухи було чутно у всіх районах міста. Також повідомляється про роботу системи української ППО.

Ракетний удар по Миколаєву 12
Ракетного удару по Миколаєву 12 липня окупанти завдали рано вранці, над містом - дим / Фото novosti_nikolaeva

Оновлено: голова Миколаївської ОВА повідомив, що вранці, 12 липня, Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. За попередніми даними, відомо про влучення до двох медичних закладів та у житлові будинки. Внаслідок обстрілів 4 людини отримали пораненння. На щастя, обійшлося без жертв. Детальна інформація уточнюється.

Нагадаємо, 9 липня російські окупанти вдарили по Донецькій області з реактивних систем залпового вогню"Ураган". Внаслідок цього в місті Часів Яр була зруйновано багатоповерхівку, а під її завалами опинилися щонайменше три десятки людей, зокрема і 9-річна дитина.

Дивіться новини Миколаєва онлайн:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти