Пекло у Краматорську: рано вранці в місті пролунали потужні вибухи - перші подробиці

13 липня 2022, 08:06оновлено 13 липня 2022, 09:41
Офіційної інформації поки немає, але місцеві жителі пишуть, що в Краматорську було щонайменше чотири "прильоти". Повідомляється і про вибухи в Костянтинівці.
Вибухи в Краматорську
Вибухи в Краматорську прогриміли рано вранці 13 липня 2022 / Фото t.me/ilovekramatorsk

Рано вранці в середу, 13 липня, у Краматорську Донецької області пролунали потужні вибухи. Також очевидці повідомляють і про вибухи в Костянтинівці.

Офіційної інформації поки що немає, але місцеві жителі пишуть в соцмережах, що було щонайменше чотири "прильоти". Над містом підіймається чорний дим.

"В Краматорську – справжнє пекло! Відео найпотужнішого прильоту зафіксували камери. Очевидці пишуть щонайменше про 4 вибухи", - пишуть у Telegram-каналах.

відео дня

Оновлено. Мер Краматорська Олександр Гончаренко повідомив у Facebook, що окупанти завдали по місту двох ударів - у лісополосу і промзону. За попередніми даними, обійшлося без жертв.

Последствия обстрела Краматорска 13 июля 2022
Наслідки обстрілу Краматорська 13 липня 2022 / Фото facebook.com/alexander.vasilyevich.goncharenko

Як повідомляв Главред, 7 липня російські військові обстріляли центр Краматорська Донецької області. Окупанти вдарили авиаракетами. Внаслідок авіаудару загинули люди.

Зазначимо, аналітики Інституту вивчення війни прогнозують, що російська армія, ймовірно, готується до одночасного наступу на Слов'янськ і Краматорськ.

Дивіться новини Донбасу онлайн:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти