У Криму був смертельний "приліт" по базі 126-ї гвардійської бригади ЧФ

25 серпня 2023, 14:11
3245
Вибухи пролунали у селі Перевальне Сімферопольського району, де дислокувалася одна з бригад російських загарбників.
Взрывы в Криму
У Криму був смертельний "приліт" по базі 126-ї гвардійської бригади ЧФ/ колаж: Главред, фото: Telegram, скрін

У тимчасово окупованому Криму у п’ятницю, 25 серпня, пролунали вибухи. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Зазначається, що був "приліт" у селі Перевальне Сімферопольського району, де перебував особовий склад однієї з бригад російських окупантів.

У вказаному селищі дислокується 126-а окрема гвардійська бригада берегової оборони Чорноморського флоту країни-агресорки Росії РФ.

Місцевий мешканець розповів, що загинуло щонайменше троє російських окупантів. Також було дуже багато поранених, яких привезли до місцевого госпіталю на вулиці Горького.

відео дня

Проте офіційна інформація від Генштабу ЗСУ щодо цього випадку ще не звучала. Окупаційна так звана "влада" Криму теж поки не коментувала подію.

Вибухи у Криму

Ввечері 24 серпня у Севастополі прогриміли потужні вибухи. Загалом було сім вибухів, їх чули у різних районах міста. У небі були яскраві спалахи. Окупанти одразу спробували виправдатися і вигадали військові навчання у місті.

Також у Криму прогриміли вибухи в ніч на 25 серпня. Їх було чутно у районах Сімферополя, Севастополя, Оленівки, Саках, поблизу мису Тарханкут і мису Меганом. Після вибухів у Міноборони країни-агресорки Росії заявили, нібито вночі Крим атакували 42 безпілотники.

Нагадаємо ГУР висадив десант в Криму і провів успішну бойову операцію на мисі Тарханкут. Висадка була здійснена у ніч на 24 серпня. Як розповів представник військової розвідки Андрій Юсов, стався бій, під час якого противник зазнав втрат. Також він додав, що інформація щодо кількості втрат ворога уточнюється.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти