У Києві на Хрещатику підпалили сміттєві баки і викликали велику пожежу

24 липня 2021, 15:20
Прямо в центрі української столиці, біля будинку №13, в небесах швидко утворився і довго залишався високий і потужний стовп густого чорного диму.
Пожежа
Пожежа виникла після підпалу сміттєвих баків / політика країни

Вдень у суботу, 24 липня, прямо на Хрещатику в центрі Києва спалахнула пожежа - в будинку під номером 13. Як видно у відеозаписі, вогонь був досить сильний, оскільки в небі утворився високий стовп густого чорного диму.

Як розповів пресофіцер Головного управління ДСНС Києва Олександр Макушенко в коментарі "Політика Країни", причиною пожежі на Хрещатику став підпал сміттєвого бака.

"О 14:20 прийшло повідомлення про пожежу. Одразу направили рятувальників. Як виявилося, у дворі житлового будинку горіло сміття в контейнерах. О 14:56 пожежу ліквідували. Жертв або постраждалих, на щастя, немає", — повідомив він.

відео дня

читайте такожУ центрі Києва розбушувалася потужна пожежа, перекрито рух

Нагадаємо, раніше, в ніч на понеділок, 8 березня, в Святошинському районі Києва в результаті пожежі в будівлі недобудованої сауни загинули три людини. Пожежа виникла в прибудованій лазні на першому поверсі приватного двухповерхового домоволодіння по вулиці Якова Качури.

У центрі Києва в середу, 24 березня, сталася пожежа в двоповерховій будівлі, в якому знаходиться кафе-бар – загорівся дах, вогонь охопив сотні квадратних метрів. До ліквідації пожежі залучено 14 одиниць техніки та 54 людини особового складу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти