У Києві чоловік прострілив ногу робітнику за неякісний ремонт

3 грудня 2021, 17:36
Стрільцю тепер загрожує ув’язнення терміном до семи років.
У Києві чоловік прострілив ногу робітнику за неякісний ремонт
Через неякісний ремонт чоловік прострелив киянину ногу / УНИАН

У столиці України затримали чоловіка, який прострілив ногу для киянина через неякісне виконання ремонтних робіт.

Стрілянина сталася на проспекті Леся Курбаса у Святошинському районі Києва, повідомляє пресслужба столичної поліції.

Патрульні поліцейські виїхали на місце події, як тільки отримали повідомлення на лінію 102. Також туди вирушили слідчо-оперативна група теруправління поліції і бригада швидкої медичної допомоги.

відео дня

Зазначається, що між чоловіками виник конфлікт, причиною якого став неякісний ремонт. Словесна суперечка переросла у бійку, а потім один з чоловіків схопився за зброю і прострілив ногу другому. У поліції кажуть, що пострілів було декілька, проте лише один спричинив травму.

24-річного киянина госпіталізували до лікарні з травмою ноги. Після надання необхідної медичної допомоги його відпустили додому.

"Зловмисника, 1969 року народження, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У чоловіка ми виявили та вилучили револьвер "Флобер", який направили на експертизу", – розповів слідчий Святошинського управління поліції Петро Руденко.

читайте такожКривава стрілянина в Києві: невідомі зрешетили маршрутку, є пораненийСтрілець тепер може потрапити за ґрати терміном від трьох до семи років. Кримінальне провадження відкрили за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень). Чоловіку уже повідомили про підозру.

Нагадаємо, раніше під Києвом бізнесмен відкрив вогонь по грабіжниках, які проникли в його дім і допитували жінку й доньку, щоб ті розповіли, де заховані гроші. Господар застосував травматичну зброю, поранивши одного з грабіжників в ногу.

Крім цього, у Києві п'яний чоловік розпочав стрілянину прямо посеред вулиці. Про подію повідомили перехожі, які зателефонували на спецлінію 102. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти