У Києві через різке погіршення погодних умов школи та садочки вирішили закрити

10 лютого 2021, 18:10оновлено 10 лютого 2021, 18:49
Столична влада ухвалила рішення про закриття садочків і шкіл 11 і 12 лютого.
школа
У Києві через різке погіршення погодних умов школи та садочки вирішили закрити / УНІАН

Протягом найближчим двох днів погодні умови в Києві погіршаться, кількість опадів збільшиться. У зв'язку з цим столична влада ухвалила рішення про закриття садочків і шкіл 11 і 12 лютого.

"Останні дні техніка і комунальники працюють на межі можливостей, але негода не відступає і, на жаль, прогноз на найближчі дні - невтішний. Ми ухвалили оперативне рішення, що дозволить максимально розвантажити транспортні шляхи та мінімізувати паркування вздовж доріг, щоб дорожники могли безперешкодно прибирати сніг", - сказано у повідомленні на сайті КМДА.

Як заявив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондрієвський, тільки у столиці на сьогодні загальна кількість педагогічного персоналу разом з дітьми - майже 500 000 осіб.

"А це і логістика до місць навчання і роботи, і велике навантаження на транспортну систему міста. Тому припинення очного навчання на два дні стане реальним розвантаженням столичних автодоріг", - пояснив чиновник.

Водночас у Департаменті освіти та науки зазначили, що всі педагогічні колективи готові на найближчі два дні організувати навчання в дистанційному режимі.

Погода в Україні - про що повідомлялося раніше:

  • Погода в Україні до кінця тижня зміниться через прихід сильних морозів. За прогнозом синоптика Наталії Діденко, 11 і 12 лютого Україну продовжить засипати снігопадами, а потім увірветься антициклон - опади припиняться, але температура значно знизиться.
  • Синоптик Укргідрометцентру Наталія Голеня спрогнозувала повернення суворих морозів до -25 градусів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти