У КМДА визначилися, коли школи та садочки знову відкриють свої двері

12 лютого 2021, 18:29
Освітні заклади перевірили на наявність опалення, адже за прогнозами температура вдень має впасти місцями до мінус 15.
Школа
Школи та дитсадки Києва відновлять роботу з 15 лютого / УНІАН

Вже з понеділка, 15 лютого, школи та дитячі садки міста Києва відновлять свою роботу. Таке рішення сьогодні затвердила київська влада.

Виконуючий обов'язки київського мера Валентин Мондріївський зазначив, що незабаром замість снігопадів встановиться морозна погода без опадів і це дозволяє повернути дітей до навчальних закладів, повідомляє сайт Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"Комунальні служби підготували будівлі садочків і шкіл і перевірили, в першу чергу, на підключення тепла, адже за прогнозами температура вдень повинна впасти місцями до мінус 15. Ми стежимо за ситуацією та в разі необхідності будемо схвалювати оперативні рішення, але зараз жодних побоювань немає, і абсолютно всі навчальні заклади відкриють свої двері в понеділок", - сказав чиновник.

Закриття шкіл через негоду - про що йшлося раніше:

  • Нагадаємо, через негоду столична влада прийняла рішення закрити школи та садочки 11 і 12 лютого.
  • Керівництво столиці звернулося до керівників приватних компаній і державних установ поставитися з розумінням до цієї ситуації і зарахувати батькам вимушену відсутність на робочому місці як віддалену роботу.
  • У КМДА заявили, що припинення очного навчання стане реальним розвантаженням столичних автодоріг.
  • У зв'язку із складними погодними умовами і зниженням температури повітря, Міністерство освіти і науки України рекомендує вжити невідкладних заходів, спрямованих на збереження здоров'я дітей та належну організацію освітнього процесу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти