У Харкові жінка народила двійню у ванній: дітей назвали в честь медиків

1 серпня 2021, 17:04
Новонароджені перебувають у лікарні.
У Харкові жінка народила двійню у ванній: дітей назвали в честь медиків
Діти народилися у ванній / соцмережі

У Харкові жінка почала народжувати прямо у ванній. Медики, які виїхали на виклик, допомогли жінці народити. В результаті, на світ з'явилася двійня.

Як повідомили на сторінці КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" в Facebook, пологи медикам довелося приймати у ванній кімнаті.

"На виклик приїхали дві бригади екстреної медичної допомоги. Пологи у 33 - річної харків'янки приймали вдома, у ванній кімнаті", - йдеться в повідомленні.

У підсумку, харків'янка народила двійнят-два хлопчики. Батьки назвали малюків на честь медиків швидкої допомоги, які допомогли з'явитися малюкам на світ, Валерієм і В'ячеславом.

Після пологів новонароджених разом з мамою доставили до лікувального закладу.

Раніше писав Главред, що у поїзді Київ-Ужгород, в ніч на 25 липня народилася дитина. Жінку вже разом з новонародженим хлопчиком зняли з поїзда в Тернопіль і відправили в лікарню. Про резонансну подію розповіли тернополяни, які їхали на цьому поїзді.

Пологи відбулися приблизно о першій годині ночі на 25 липня. Провідник заздалегідь повідомив диспетчерам про те, що у вагоні поїзда їде вагітна жінка, яка неважливо себе почуває. На вокзал була викликана машина швидкої допомоги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти