У Харкові жінка поскаржилася на 500 "сувенірних" гривень з банкомату "Ощада": у банку спростовують

6 січня 2022, 14:18
В Ощадбанку кажуть - ситуація, що банкомат видав сувенірну купюру, категорично неможлива - навіть в теоретичному вигляді. Тому як всі гроші перевіряються.
Ощадбанк
У Харкові жінка поскаржилася на 500 "сувенірних" гривень з банкомату "Ощадбанку" / УНІАН

У Мережі українка опублікувала інформацію про те, що банкомат Ощадбанка нібито видав сувенірну купюру в 500 гривень. Такі дані були викладені в Telegram-каналі "Харків 1654".

"Моїй свекрусі банкомат Ощадбанку видав сувенірні 500 гривень. Чверть пенсії полетіли в трубу і нікому нічого не доведеш", – йдеться в повідомленні.

Користувачка навіть вказала адресу, де розміщений банкомат - проспект Гагаріна 173-в. "Попередьте людей, будь ласка, щоб відразу перевіряли гроші при знятті в банкоматі", - написала вона.

відео дня

В Ощадбанку в коментарі порталу "Обозреватель" розповіли, що така ситуація практично неможлива.

"Ситуація, що банкомат видав сувенірну купюру, неможлива навіть теоретично. Перед завантаженням в пристрій всі банкноти проходять багаторазову ретельну перевірку, повністю виключає подібну ситуацію", - сказали в Державній фінансовій установі.

У Харкові жінка поскаржилася на 500 'сувенірних' гривень з банкомату 'Ощада': у банку спростовують

читайте такожПеревірте ваші гаманці: в Україні "містичну" 100-гривневу купюру продають за шалені гроші

Нагадаємо, раніше клієнти державного "Приватбанку" скаржаться на проблеми в роботі банкоматів фінасової установи. Вони говорять про те, що апарати під час операцій списують грошові кошти з картки, однак купюри не видаються.

Подібні випадки фіксуються людьми в багатьох містах. Ряд клієнтів пише, що вони збираються звернутися в НБУ з метою врегулювання ситуації, так як відповіді банку не дозволяють вирішити проблему, а гроші назад не повертаються.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти