У Харкові депутат від ОПЗЖ купив собі лева і катає його на джипі

11 жовтня 2021, 11:58
До слова, депутат Джавід Саїд офіційно вніс лева в декларацію за минулий рік. Там зазначено, що в травні 2017 року він купив "чіповану тварину".
Лев
Джавід Саїд з левом Красунчик / Instagram

У Харкові депутат міської ради від Партії "Опозиційна платформа - За життя" Джавід Саїд купив африканського лева на прізвисько красень і регулярно їздить з ним по місту в автомобілі. Про це стало відомо з Instagram-сторінки свого депутата.

В одному з роликів тварина в машині облизує голову нардепа, а на іншому − визирає з вікна нової Toyota Land Cruiser. Судячи з відео, тварина вже звикла до таких поїздок і регулярно втекти не норовить

До слова, Джавід Саїд офіційно вніс лева в декларацію за 2020 рік. Там зазначено, що в травні 2017 року він купив "чіповану тварину".

Варто відзначити, що на сторінці нардепа в соцмережі Instagram дуже багато знімків і відероликів з левом на прізвисько "красень".

читайте також"Свиня щаслива": у Дніпрі іноземка живе на орендованій квартирі разом з тваринами

Нагадаємо, раніше в одному з супермаркетів Харківської мережі зростання адміністрація вирішила розважати клієнтів за допомогою тварин з контактного зоопарку.

По супермаркету водили на ланцюгу левеня (і окремо Мавпу) і пропонували сфотографуватися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти