У Бердянську підпалили 12-річного хлопчика заради відео для блогу

30 листопада 2020, 18:33оновлено 29 вересня 2023, 13:22
Дитина перебуває в реанімації.
Пожар_огонь
Підлітки підпалили однолітка / Pixabay

У місті Бердянськ Запорізької області підлітки підпалили 12-річного хлопчика, щоб зняти страхітливий процес на відео і опублікувати в соціальних мережах.

"9 листопада близько 1:00 ночі до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення з міської лікарні про те, що до них доставили 12-річного хлопчика з опіками тіла різного ступеня тяжкості. Для з'ясування всіх обставин, на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділу поліції та інспектори ювенальної превенції", - інформує відділ комунікацій поліції Запорізької області.

Правоохоронці за фактом жахливого злочину відкрили кримінальне провадження, підліткам інкримінують нанесення умисного тілесного ушкодження середнього ступеня тяжкості.

відео дня

"Потерпілий розповів правоохоронцям, що опіки отримав в результаті підпалу, який скоїли його друзі. Працівники поліції з'ясували, що хлопець добровільно на це погодився, адже вся компанія намагалася зробити "круте" відео. Для цього двоє однолітків потерпілого зібралися за місцем проживання одного з них, коли нікого з дорослих не було вдома, облили хлопця спиртом і підпалили. Весь процес знімали на телефон", - зазначили в поліції.

читайте такожУ Львові підлітки жорстко побили пенсіонерівЗа словами підлітків, вони не очікували, що будуть такі серйозні опіки, а думали, що загориться лише одяг. Хлопчики загасили товариша у ванній кімнаті, а потім, злякавшись скоєного, відвели додому. Карету швидкої допомоги викликала вже мати хлопчика. В даний час дитина з тілесними ушкодженнями у вигляді термічного опіку 2 ступеня 30% тіла знаходиться в реанімаційному відділенні Бердянської дитячої міської лікарні.

"Зараз співробітники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду з батьками хлопців щодо посилення контролю по вихованню дітей та передали інформацію про зазначену подію у відділ служби у справах дітей Бердянської міської ради", — резюмували в поліції.

  • У Миколаєві в школі № 56 розгорівся скандал навколо збору грошей батьківським комітетом для привітання учнів.

  • Як раніше повідомлялося, в Миколаєві банда підлітків б'є і принижує дівчаток, яких попередньо викликають на розбирання. Своїх жертв малолітні покидьки вибирають з числа тих, хто молодший і слабший і не зможе дати відсіч.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти