Влаштував "війну" і роздавав гроші: на окрузі в Чернігові розповіли про Полякова

11 жовтня 2021, 09:35оновлено 11 жовтня 2021, 22:01
Антон Поляков вступив у конфлікт через землю, розповіли в Чернігівській області.
Антон Поляков
Антон Поляков / УНІАН

На мажоритарному окрузі №206 у Чернігівській області, де був обраний до Верховної Ради Антон Поляков, розповіли про те, що відомо про померлого нардепа.

У селі Киїнка під Черніговом знаходиться будинок самого Полякова, в якому проживають його дружина з дітьми, пише Сьогодні.

Журналісти розповіли, що будинок нардепа не помпезний, але досить доглянутий. Судячи із записів у декларації, яку Поляков подавав до НАЗК, площа будинку становить майже 125 м2, а вся ділянка — трохи більше десяти соток. Земля в цьому місці коштує в середньому 5-6 тисяч доларів за десяту частину гектара.

"Зараз там живуть його дружина і дві дочки. За високим парканом проглядається навіс для барбекю, батут і споруда, схожа на альтанку або дитячий будиночок", - йдеться в матеріалі.

Влаштував 'війну' і роздавав гроші: на окрузі в Чернігові розповіли про Полякова

Автори з'ясували, що цього року старша донька нардепа пішла до першого класу сільської школи, і Антон Поляков матеріально допоміг навчальному закладу. За словами місцевих жителів, за чутками, Поляков дав 100 тисяч гривень на потреби класу.

Цікавими подробицями з приводу політичної діяльності депутата, яка могла спровокувати черговий конфлікт, розповів ще один чернігівець.

"Я чув, він там нещодавно в селі Количівка з кимось боровся, з земельниками. Там щось хотіли засаджувати біля водойми, так він там справа (кримінальне провадження. - Ред.) почав відкривати. Чи то це збіг, то чи ні... хто його знає. Але через пару днів його не стало", - додав він.

читайте такожОтруєння Полякова метадоном: експерт висунув несподівану версію і назвав мотив

У крові Полякова знайшли алкоголь і метадон

Раніше народний депутат від партії Слуга народу Галина Янченко прокоментувала результати токсикологічної експертизи після смерті нардепа Антона Полякова.

Вона уточнила, що озвучена нею інформація про наявність в аналізах покійного алкоголю і метадону є першою за результатами токсикології.

Вона каже, що в п'ятницю вранці тіло Полякова доставили в морг, де йому зробили розтин, відібрали зразки і направили їх на токсикологію та інші аналізи.

Янченко уточнила, що інформація щодо метадону і алкоголю в крові Полякова отримана з її джерел.

Смерть нардепа Антона Полякова:

8 жовтня в поліцію Києва надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано по дорозі в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

читайте такожМетадон у крові Полякова: експерта здивував дивний діагноз після смерті нардепа

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "природна смерть".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти