Знищили 9 бронемашин РФ: ЗСУ яскраво спалили десятки окупантів разом із технікою

22 жовтня 2023, 18:54оновлено 22 жовтня 2023, 19:38
621
Розвідка вчасно помітила рух ворожої колони і ЗСУ завдали удару по окупантам.
Знищений російський танк, українські військові
ЗСУ знищили російські танки / Генштаб ЗСУ, 59 ОМПБр Якова Гандзюка

У ході одного з боїв у Донецькій області українські захисники знищили п'ять танків, чотири бойові машини піхоти та два десятки окупантів армії ЗС РФ.

Як розповіли в командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ у Facebook, результативними діями відзначилися миколаївські десантники з 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ.

Наголошується, що вранці окупанти пішли на штурм позицій, застосувавши димову атаку. При цьому розвідка ЗСУ своєчасно помітила рух ворожої колони, десантники почали бити по них із артилерії, йдеться у повідомленні.

відео дня

"Коли ворог підійшов на необхідну відстань, у бій вступили протитанкісти. Вони влучним вогнем із протитанкових ракетних комплексів почали спалювати техніку окупантів", - йдеться у повідомленні.

У командуванні ДШВ уточнили, що у бою з російськими загарбниками десантники активно застосовували дрони-камікадзе та безпілотні літальні апарати з пристроями скидання вибухівки.

Дивіться відео - ЗСУ знищили бронетехніку РФ на полі бою:

Screenshot
ЗСУ знищили бронемашини РФ / Скріншот

Раніше повідомлялося про те, що рота ЗСУ за чотири дні спалила танковий батальйон ворога. Росіяни на одному з напрямків зосередили дуже багато танків, розповів Іван Киричевський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що американські супер-танки Abrams вже в Україні. Україна Білий дім пообіцяв десятки танків Abrams для боротьби з агресією РФ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти