Укрзалізниця вводить чергові обмеження в двох областях через COVID-19

2 березня 2021, 19:57оновлено 2 березня 2021, 20:51
Укрзалізниця з 7 по 12 березня призупинить продаж квитків у Чернівецькій та Житомирській областях.Також будуть обмежені висадка і посадка пасажирів.
Укрзалізниця
Укрзалізниця призупиняє продаж квитків / УНІАН

Через погіршення ситуації з коронавірусом, Укрзалізниця призупинила продаж квитків у Чернівецькій та Житомирській областях, повідомили у пресслужбі компанії агентству Інтерфакс-Україна.

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо "червоних" карантинних зон, УЗ з 7 до 12 березня (з можливістю продовження до кінця дії посиленого карантину) призупинить продаж квитків у Чернівецькій та Житомирській областях.

Також будуть обмежені висадка і посадка пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 7 березня 2021 року включно.

Водночас пасажирам з квитками в Чернівці, Житомир та інші населені пункти цих областей доступні для висадки і посадки інші станції за маршрутом прямування поїзда, якщо ці станції знаходяться за межами "червоної" зони.

читайте також"Пофіг, чий Крим?": Укрзалізниця влипла в скандал з "російським" півостровом

"Наголошуємо, що до 6 березня включно всі пасажири з придбаними квитками зможуть безперешкодно дістатися до місця призначення залізницею. Також обмеження не стосуватимуться пасажирів, чиї рейси почнуться о 00:00 7 березня і завершаться вже під час дії обмежень", - наголошується в повідомленні Укрзалізниці.

В Укрзалізниці також зазначили, що постанова Кабінету Міністрів № 154 обумовлює можливість призначення спеціальних рейсів для доставки людей із зони карантину, тому Укрзалізниця зараз проводить переговори з відповідними облдержадміністраціями на замовлення таких рейсів, про що буде повідомлено додатково.

Карантин в Україні - про що повідомлялося раніше:

  • У середу, 24 лютого, Україна знову перейшла на адаптивний карантин з поділом областей за рівнем коронавірусної небезпеки. Залежно від епідемічної ситуації на території України в цілому або на території окремих регіонів буде встановлюватися "зелений", "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
  • Міністерство охорони здоров'я вже відправило до Червоної зони карантину Івано-Франківську та Чернівецьку області. У помаранчеву карантинну зону увійшли сім областей, а всі інші регіони, в тому числі і Київ, потрапили в жовту.
  • Головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що зростання кількості нових інфікованих коронавірусом на Прикарпатті, Закарпатті та Буковині пов'язаний з напливом туристів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти