Укрзалізниця заборонила продаж квитків в одну з областей

24 лютого 2021, 19:34
Продаж проїзних документів буде відновлено відразу після поліпшення епідеміологічної ситуації в регіоні.
Укрзалізниця
Укрзалізниця не продаватиме квитки в Івано - Франківську область / УНІАН

Через посилення карантинних обмежень з 26 лютого Укрзалізниця призупиняє продаж квитків на потяги, які прямують до Івано-Франківської області і назад, повідомляє пресслужба компанія.

"Реагуючи на епідеміологічну ситуацію в Івано-Франківській області, Укрзалізниця з 00 год 00 хв 26 лютого до 12 березня 2021 призупиняє продаж квитків у напрямку населених пунктів Івано-Франківської області та у зворотному напрямку. Продаж проїзних документів буде відновлено відразу після поліпшення епідеміологічної ситуації в регіоні", - йдеться в повідомленні.

Для пасажирів, які придбали квитки раніше, УЗ спільно з Міністерством інфраструктури розробляє механізм, який дозволить пасажирам безпечно дістатися до місць призначення.

читайте такожСвято наближається: Укрзалізниця анонсувала нові поїзди

"Разом з тим Укрзалізниця розширює можливості для повернення квитків: пасажири, які через карантинні обставини будуть змушені змінити свої плани, зможуть зручно і безпечно повернути квитки в будь-якій залізничній касі країни, при цьому їм будуть відшкодована повна вартість квитка. Повернути квитки можна протягом 30 днів, починаючи з 26 лютого", - додали в компанії.

В УЗ додали, що 24-25 лютого всі поїзди слідуватимуть за розкладом.

У продажу є ще понад 4000 квитків на 15 рейсів з Івано-Франківської області та при необхідності будуть надані додаткові вагони, щоб дати можливість максимально безпечно залишити регіон тим, хто вже запланував подорож.

Карантин в Україні - про що повідомлялося раніше:

  • У середу, 24 лютого, Україна знову перейшла на адаптивний карантин з поділом областей за рівнем коронавірусної небезпеки. Залежно від епідемічної ситуації на території України в цілому або на території окремих регіонів буде встановлюватися "зелений", "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
  • Міністерство охорони здоров'я вже відправило до Червоної зони карантину Івано-Франківську та Чернівецьку області. У помаранчеву карантинну зону увійшли сім областей, а всі інші регіони, в тому числі і Київ, потрапили в жовту.
  • Головний санітарний лікар Віктор Ляшко заявив, що зростання кількості нових інфікованих коронавірусом на Прикарпатті, Закарпатті та Буковині пов'язаний з напливом туристів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти