У Зеленського прокоментували слова Путіна про "зовнішнє управління Україною"

30 червня 2021, 19:59
Частину заяв Путін робить для виправдання агресивних дій РФ в Україні. Саме так бачить ситуацію радник голови офісу президента Михайло Подоляк.
Офіс президента
Офіс президента / УНІАН

Заяви російського президента Володимира Путіна про зовнішнє управління Україною необхідно оцінювати крізь призму системної пропагандистської роботи РФ. Про це в коментарі Української правди заявив радник керівника офісу президента Михайло Подоляк.

"Будь-які російські коментарі про Україну ,в тому числі і коментарі [президента РФ Володимира Путіна - Главред] Путіна, необхідно оцінювати тільки через призму їх системної пропагандистської роботи . Вони самі себе занурили в певний набір стереотипів і тепер намагаються пояснити незрозумілі їм процеси трансформації української державності різними міфами", - зазначив чиновник.

На його думку, частину заяв Путін робить для виправдання агресивних дій РФ в Україні.

"Повторення російським лідером фейку про "зовнішнє управління" зовсім не заслуговує окремих коментарів - це вже просто один з базових елементів російської пропаганди про Україну, який так чи інакше повинен виправдати свідомо агресивні дії самої РФ проти України", – підкреслив він.

читайте такожФініш Мінського формату: Зеленський оголосив про нові переговори щодо Донбасу з Путіним і Байденом

Нагадаємо, раніше президент Росії Володимир Путін заявив про те, що президент Володимир Зеленський нібито віддав Україну під повне зовнішнє управління.

"Що зустрічатися з Зеленським, якщо він віддав свою країну під повне зовнішнє управління? Питання вирішуються у Вашингтоні, частково в Парижі", - вважає Путін.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти