У мера Харкова пояснили відсутність фотодоказів із клініки Шаріте

26 жовтня 2020, 17:44оновлено 26 жовтня 2020, 18:27
Німецькі лікарі дозволили зробити фото тільки Олексію Навальному.
Кернес
Кернес планує повернутися додому / УНІАН

Представники мера Харкова Геннадія Кернеса заявили, що не можуть фотографіями підтвердити, що він знаходиться в Німеччині в клініці Шаріте, оскільки медики заборонили робити знімки на території лікувального закладу.

Як повідомляється на офіційному сайті Харківської міської ради, перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов запевнив, що порушити правила безпеки клініки і зробити фото дозволили тільки одній людині — російському опозиціонеру Олексію Навальному, який був доставлений туди з отруєнням.

Представник Кернеса запевнив, що після повернення до Харкова градоначальник обов'язково запише відеозвернення до городян.

"Я розмовляв з Павлом Фуксом, який спілкувався з Геннадієм Адольфовичем. Стан-стабільний, сумнівів у лікарів не викликає. Буде його звернення до харків'ян, фото і ролик, і головне – приїзд Геннадія Кернеса в місто Харків", — сказав він.

Зазначимо, до госпіталізації Кернес активно вів свій Telegram-канал і практично кожен день в ньому щось писав. Однак після 15 вересня він нічого не пише в публічних соціальних мережах. Мер жодного разу не прокоментував свою хворобу і стан здоров'я.

Однак соратники запевнили, що Кернесу вже повідомили про результати виборів. У прес-службі міськради зазначили, що за результатами екзит-полів, Кернес перемагає на місцевих виборах у першому турі з підтримкою 61,2% виборців.

Вибори 2020: результати екзитполів по Україні

  • Екзит-пол у Києві: у другий тур з Кличком виходить несподіваний конкурент. Кияни не змогли вибрати мера в першому турі.

  • Садовий у другому турі зустрінеться з Синюткою - екзит-пол у Львові. За даними соціологічної групи Fama, у Львові на мерських виборах відбудеться другий тур.

  • П'ять питань Зеленського: опубліковані результати екзитполів. Стало відомо, як ставили галочки українці, які взяли участь у проекті президента.

  • Екзит-пол в Одесі показав, хто перемагає на виборах. Геннадій Труханов лідирує на виборах мера Одеси, проте буде другий тур.

  • Екзит-пол 2020 по Харкову дав несподівані результати. Там впевнено лідирує Кернес, і в той же час у владу проходить партія Шарія.

  • Вибори в Дніпрі: Філатов не перемагає в першому турі. За попередніми даними, в місті відбудеться другий тур виборів мера.

  • Вибори в Кривому Розі: екзит-пол показав, з ким Юрій Вілкул виходить у другий тур. На виборах до міськради Кривого Рогу лідирує партія Слуга народу.

  • Мер, який скандалив із Зеленським, лідирує на виборах у Черкасах. Чинний Черкаський градоначальник Анатолій Бондаренко не зміг здобути перемогу в першому турі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти