На Рівненщині помер побитий сином пасажирки водій маршрутки

23 червня 2021, 00:06
Жінка поскаржилася синові, що не змогла дочекатися маршрутки, після чого він вирішив з'ясувати ситуацію з водієм.
На Рівненщині помер побитий сином пасажирки водій маршрутки
Винуватець інциденту сказав, що не хотів завдавати каліцтв маршрутчику / Скріншот ТСН

У Рівненської області, у селі Біла Криниця, після бійки з 26-річним сином пасажирки помер 56-річний водій маршрутки. Конфлікт стався 7 червня після того, як жінка поскаржилася синові, що не змогла дочекатися маршрутного таксі. Син пасажирки вдарив водія в обличчя, після чого він впав на асфальт і був госпіталізований з черепно-мозковою травмою і переломом основи черепа. 21 червня водій помер у лікарні.

Як повідомляє Суспільне, конфлікт стався 7 червня у селі Біла Криниця. Жінка поскаржилася синові на те, що вона не змогла дочекатися маршрутки. Побачивши водія цієї ж маршрутки в магазині, 26-річний місцевий житель вирішив з'ясувати питання. Однак водій відповів йому лайками.

Син жінки вдарив водія в обличчя, після чого він впав і був госпіталізований. Лікарі діагностували у нього черепно-мозкову травму з переломом основи черепа.читайте такожНа Рівненщині чоловік відметелив до реанімації маршрутника, який не підвіз його матір

Винуватець інциденту сказав, що не хотів завдавати каліцтв водієві, а вимагав пояснень, чому маршрут було змінено.

Водій перебував у лікарні без свідомості і помер 21 червня. Правоохоронні органи відкрили кримінальну справу за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень з необережності.

Пізніше справу перекваліфікували на вбивство з необережності. Синові пасажирки загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти