"Свиня щаслива": у Дніпрі іноземка живе на орендованій квартирі разом з тваринами

8 вересня 2021, 19:37оновлено 9 вересня 2021, 12:08
326
Дівчина погодилася віддати теля в притулок, але свиню залишила вдома.
'Свиня щаслива': у Дніпрі іноземка живе на орендованій квартирі разом з тваринами
Аліса залишилася зі свинею / Інформатор

У центрі Дніпра перехожі помітили якусь дивину. Дівчина гуляла вулицями з тваринами. Однак не з простими домашніми вихованцями, а з поросям і телям. Пізніше стало відомо, що її звуть Аліса. Але вона є іноземкою. Більш того, дівчина не просто гуляє вулицями з "екзотичними" тваринами, а й живе з ними в квартирі. Та ще й орендованій.

Як пише "Інформатор Дніпро", очевидці такої незвичайної ситуації викликали на місце копів. До такого рішення вони прийшли через те, що теля на вигляд було знесиленим і лежало.

Люди дзвонили в КП "Зооконтроль", але, як зазначається, безрезультатно. З'ясувалося, що тварин може помістити у себе один з місцевих притулків, але виключно після узгодження з поліцією.

відео дня

Люди вимагали вилучення тварин. А ось дівчина навпаки їх врятувала. За її словами, вона купила тварин, рятуючи від вбивства.

Дівчина розповіла, що порося живе у неї давно, а теля з'явилося зовсім нещодавно - днями. Вона купила в сусідньому селі за 2000 гривень. Вартість порося, до слова, була вдесятеро більшою. Маленька свиня коштувала цілих 20 тисяч.

Копи вже перевірили умови, в яких утримуються тварини, і виявили в квартирі мішок корму для поросяти. Також дівчина зізналася, що іноді балує свиню тортами.

"Вона ж свиня, вона все хоче їсти", - додала Аліса.

А ось теля вона годує молоком.

"Воно зовсім маленьке. Народилося 23 серпня, звуть корівку Cawcar", - розповіла улюблениця незвичайних домашніх вихованців.

Дівчина купує маленьких тварин, щоб їх було простіше перевозити. Вона погодилася на передачу теляти в притулок. І написала відповідну відмову. За її словами, в квартирі йому було тісно.

Але порося вона віддавати відмовилася, заявивши, що "свиня щаслива".

'Свиня щаслива': у Дніпрі іноземка живе на орендованій квартирі разом з тваринами

Нагадаємо, на Черкащині дикі свині тероризують ціле село. Свині атакують населений пункт Роги як поодинці, так і стадом. Місцеві жителі вже втомилися з ними боротися, так як кабани знищують урожай. Багато хто боїться виходити з дому. Люди скаржаться, що дикі тварини топчуть городи, їдять полуницю і кукурудзу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти