Спиртне у спеку призводить до поганих наслідків: в ОП іронічно оцінили отруєння окупантів під Запоріжжям

20 серпня 2022, 23:21
Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк зазначив - Його завжди дивувало в поведінці "офіційних осіб РФ" звичка брехати завжди по-максимуму.
Окупанти, горілка
Окупанти, горілка / Rod Canfield World Armies / flickr.com

Отруєння російських військових у Запорізькій області може бути викликано надмірним вживанням алкоголю в жарку погоду разом з простроченими сухими пайками, які видають окупантам. Про це написав радник керівника офісу президента Михайло Подоляк в Telegram.

Подоляк зазначив, що його завжди дивувало в поведінці "офіційних осіб РФ" і їх постійне прагнення очевидні провальні для себе речі пояснювати найнеймовірнішими, анекдотичними і відверто неймовірними версіями.

"Таке враження, що ці "хлопці з круглими очима" все ще живуть на початку 90-х і беруть свої пояснення виключно з тодішніх провінційних таблоїдів", ‒ написав чиновник.

відео дня

Нагадаємо, раніше на тимчасово окупованих територіях Харківської області дооллаборанти отруїлися продуктами, які російські окупанти привозили, щоб роздавати цивільним як "гуманітарну допомогу".

у Борівській громаді колаборанти продемонстрували свою жадібність і замість того, щоб роздавати продукти, сховали їх у себе

"Сім'ї колаборантів шалено отруїлися. Гумдопомога залишалася в руках "своїх людей", у місцевої нової влади. Факти отруєння через жадібність, інакше не скажеш. Вони не віддали це людям, а залишили собі. Якість російської гуманітарки показала себе", - розповіла журналістка Анна Черненко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти