Спецслужби РФ замінували низку об'єктів інфраструктури в Донецьку - розвідка

18 лютого 2022, 21:01оновлено 18 лютого 2022, 21:35
Місцевим жителям радять не виходити на вулиці.
Донбас
Донбас / УНІАН

Російські спецслужби замінували низку об'єктів соціальної інфраструктури у Донецьку з метою їх подальшого підриву.

Таким чином в РФ мають намір дестабілізувати ситуацію на тимчасово окупованих територіях нашої держави і створити підстави для звинувачення України в терактах, повідомили в ГУР МО України.

Жителів підконтрольних "ДНР" і "ЛНР" територій ГУР Міноборони закликало не залишати будинки і не користуватися громадським транспортом.

Загострення ситуації на Донбасі

У четвер, 17 лютого, під час обстрілу з боку тимчасово окупованих територій ОРЛО один зі снарядів влучив у дитячий садок у Станиці Луганській на Луганщині. Дітей і персонал довелося евакуювати, їх відвели в безпечне місце. Діти не постраждали тому, що були на заняттях в іншому приміщенні. Однак троє працівників садочка отримали контузії і були доставлені в лікарню.

читайте такожВерещук про те, що відбувається на Донбасі: "Нас намагаються схилити до поступок"Через півтори години окупанти обстріляли селище Врубівка Сєвєродонецького району. В результаті обстрілу було пошкоджено будівлю місцевої школи, в якій на момент атаки перебували 30 учнів і 14 педагогів. Діти і дорослі змушені були рятуватися в підвалі школи.

18 лютого ватажки бойовиків" "ДНР" (террористическая организация. - ред.) " і "ЛНР" виступили із заявою. За їх словами, найближчим часом президент України Володимир Зеленський нібито віддасть наказ Збройним силам України переходити в наступ і реалізовувати "план вторгнення" в "ЛДНР".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти