"Зламані розетки і душ по 35 гривень": турист з Черкас поскаржився на відпочинок у Кирилівці

29 липня 2021, 17:17
Волонтер і турист з Черкас Павло Собко в задоволене жорсткій формі розкритикував сервіс, який йому і його родині надали на одній з турбаз в Кирилівці.
Кирилівка
Турист з Черкас поскаржився на відпочинок у Кирилівці / скріншот з відео

Туристи з Черкас, які вперше за багато років десять відпочити на Азовському морі і вирушили в Кирилівку, розповіли про вкрай неякісний сервіс. Про проблеми тамтешнього побуту на Федотовій косі розповів волонтер Павло Собко.

"Море Азовське класне. Медуз багато, але в цьому база відпочинку не винна. Це природа і нічого з нею не зробиш. А ось умови в номерах жахливі. Кондиціонер-одна назва. У кума в кімнаті з трьох розеток працювала одна, і в ту був включений кондиціонер. Змити солону воду прісної можна строго за розкладом з 18.00 до 21.00. І це не безкоштовна послуга-з людини за один прийом душу потрібно платити 35 гривень. Вдень діти купалися в морі і чи то через медуз, чи то через солоне море у них почався свербіж. Діти плачуть, ми зі скандалом вже почали просити включити душ. Нам сказали: Ось вам п'ятилітрова баклажка, набирайте воду і мийте", - розповів він.

При цьому, за словами Собко, персонал бази заявив-Якщо туристам не подобається сервіс, то вони можуть збирати свої речі і їхати. Зрештою волонтеру з сім'єю довелося перебиратися в інший район, де умови для відпочинку були набагато краще.

відео дня

читайте такожПризводять до задухи: у Кирилівці відпочиваючі скаржаться на укуси небезпечних комах

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в курортному місті Бердянськ Запорізької області, який приваблює туристів теплим Азовським морем, відпочиваючі скаржаться на незручності при купанні на пляжах. Туристам не давали спокою нас Морські блохи і медузи.

Потім їм на зміну прийшли павуки. На моторошному відео видно, що в одному з місцевих котеджів помітили велику кількість павуків. Вони були скрізь, на стелі, стінах та підлозі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти