Скандал з продажем місць на виборах: у Слузі народу відповіли на звинувачення Галушка

27 вересня 2020, 13:57
У Слузі народу запропонували вирішити конфлікт у місцевому партійному осередку.
Слуга народу
У Слузі народу вибухнув скандал / УНІАН

У партії Слуга народу вивчають інформацію про те, що всі місця в списку цієї політсили в окрузі № 97 в Київській області нібито продані, про що у своєму відеозверненні заявив народний депутат від однойменної фракції Микола Галушко.

Про це йдеться в офіційній заяві партії на сторінці в соцмережі Facebook в неділю.

"26 вересня згаданий депутат виклав у соцмережі відеозвернення до Президента України, в якому зазначив, що всі місця в списку "Слуги Народу" на окрузі № 97 у Київській області нібито були продані. Це дуже серйозні звинувачення, оскільки "договорняки" та торгівля місцями у списках суперечать моральним принципам нашої команди. Тому служба безпеки партії вже почала відповідні перевірки", - підкреслили в Слузі народу.

Щодо намірів нардепа Галушка вийти з партії Слуга народу в політсилі зазначили: коли від нього надійде офіційна письмова заява про це, керівні органи партії розглянуть її у відповідному статуту порядку. Водночас про вихід Галушка з фракції Слуга народу в парламенті не йдеться.

читайте такожЗеленський зробив Жорстке звернення до " слуг народу"У політсилі також перевіряють факти, які навів керівник Київської обласної організації партії Слуга народу Олександр Дубінський. За його даними, Галушко зустрічався з політичними опонентами Слуги народу в окрузі №97 і, ймовірно, мав намір включити їх людей в список на місцеві вибори.

"Керівництво партії Слуга Народу довіряє партійним командам у регіонах. Тому все, що можна вирішити в місцевому партійному осередку, вирішується там. Водночас вищі керівні органи і особи мають достатньо інструментів впливу на керівництво осередків – і вони ними неодмінно скористаються, якщо факти "продажу місць" підтвердяться", - підкреслюється в заяві.

У свою чергу Дубінський (куратор виборів у Київській області від Слуги народу) опублікував у Facebook фотографію, на якій стоять двоє чоловіків. Один з них схожий на нардепа Галушка.

Скандал з продажем місць на виборах: у Слузі народу відповіли на звинувачення Галушка
/ Фейсбук О. Дубинського

"З подивом подивився відеозвернення народного депутата Миколи Галушка, який вирішив вийти з партії СН через те, що нібито не може боротися на місцевих виборах "зі старими елітами". Це при тому, що буквально сьогодні пан Галушко зустрічався з представником цих самих "старих еліт", чинним мером Броварів і прямим опонентом СН - Сапожко. Так що ви хочете насправді: боротися зі старими елітами, або зустрічатися і просувати їх людей в список СН, Микола?",- написав Дубінський.

читайте також"Слугам" вигідно програти: Арахамія відзначився дивною заявою щодо місцевих виборів

  • Раніше народний депутат від фракції Слуга народу Микола Галушко заявив про вихід з партії.
  • За його словами, при розподілі на райони "виключно з політичним підходом кулуарна політична гра керівництва Слуги народу ледь не знищила" Броварський район.
  • Він підкреслив, що на місцевих виборах місця в списках від Партії Слуга народу були продані.
  • Галушко додав, що виходить з політичної партії Слуга народу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти