Шквали і зливи зі снігом: на Україну насувається сильне похолодання

1 листопада 2021, 22:58
Синоптик рекомендує жителям столиці одягатися тепліше і брати парасольки.
погода
Погода в Україні / pixabay

Погода в Україні 2 листопада різко зміниться. Температура повітря почне стрімко знижуватися, а багато областей накриє сильними дощами і штормовим вітром.

Як зазначають синоптики, у вівторок в Україну прийдуть дощі, які охоплять майже всі області, крім західних. На заході капати почне тільки ближче до вечора. Така ж погода очікується і в середу, 3 листопада.

Температура повітря піде на спад вже з 2 листопада і кілька днів буде досить холодно ночами. Але з четверга температура повітря знову вирівняється і очікується ще кілька помірно теплих днів.

У Києві 2 листопада очікується похолодання і дощі, тому синоптик рекомендує жителям столиці одягатися тепліше і брати парасольки. Також очікується стрибок атмосферного тиску.

У середу, 3 листопада, сухо буде тільки на заході країни, у всіх інших регіонах пройдуть дощі. Вночі очікується від + 3 до + 7 градусів. Денна температура в більшості областей коливатиметься від 9 до +13 градусів, тільки в південній частині країни очікується від +14 до +17 градусів.

Шквали і зливи зі снігом: на Україну насувається сильне похолодання

читайте такожУкраїну в листопаді завалить снігом і вдарить міцний мороз-синоптик

Погода в Україні

Ранмше синоптик Укргідрометцентру прогнозував, що середня температура повітря в листопаді 2021 року складе від +1 до +7 градусів. Така ситуація близька до кліматичної норми. Те ж саме стосується і кількості опадів.

При цьому перехід календарної осені до зими в Україні пройде поступово, без різких перепадів температури, розповів народний синоптик Володимир Деркач.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти