З першим днем зими: теплі привітання, прикольні картинки і листівки

1 грудня 2022, 05:02
Яскраві фото і картинки з привітаннями у віршах, прозі і своїми словами.
З першим днем зими фото, картинки, листівки
З першим днем зими фото, картинки, листівки / ua.depositphotos.com

Наша країна одна з небагатьох, де можна побачити всі 4 пори року. Осінь попрощалася золотистим листям, дощами і грибами, їй на зміну прийшла зима. Це черговий привід привітати друзів, рідних і близьких з першим днем зими. Це означає, що скоро українці почнуть готуватися до новорічних свят, купувати подарунки і обмірковувати меню. Перший день зими - ще один маленький привід привітати оточуючих красивими словами і листівками.

Зима: цікаві факти

Загальновідомо, що взимку йде сніг, температура опускається нижче нульової позначки, але це не скасовує три типи цієї пори року:

  • календарна зима;
  • астрономічна зима;
  • кліматична зима.

Календарну пору року ми спостерігаємо в нашій країні – грудень, січень і лютий зимові місяці. У південній півкулі холодна пора року припадає на наші літні місяці – червень, липень і серпень.

відео дня

Астрономічна пора року - це період між зимовим і весняним рівноденнями 21 грудня-21 березня. Кліматична зима - це період, коли середньодобова температура опускається нижче нульової позначки, а дощ перетворюється на сніг.

Ще одним цікавим фактом про зиму є інтерпретація її головного супутника – сніговика. Цей казковий персонаж давно став улюбленою забавою для дітей. Вони із задоволенням ліплять різноманітні фігури і прикрашають їх. У давнину сніговик був сакральною фігурою, якою задобрювали зиму. Існували повір'я, що сніговик зможе умовити зиму не сипати багато снігу, не морозити посіви.

Перший сніг і передноворічний настрій зробили перший день зими приводом для привітань, а інші традиції давно забулися. Главред пропонує яскраві і теплі листівки, картинки і привітання з першим днем зими у віршах і прозі. Ви зможете відправити їх друзям, колегам і рідним.

Привітання з першим днем зими у віршах і прозі

Привітання з 1 грудня, з першим снігом і морозом стануть доречними, так як більшу частину нашої країни вже вкрило білосніжне покривало.

Також цікаво буде знати про сприятливі дні в грудні, коли можна успішно завершити всі важливі справи, зробити зачіску, манікюр.

Вітаючи друзів і рідних з першим днем зими, не забудьте про прикраси для будинку до прийдешніх свят. Милі іграшки, зроблені своїми руками, подарують море щастя і тепла.

***

Вітаю з першим днем зими! Бажаю, щоб він став таким же чистим, як і білий сніг, що вкрив землю. Нехай в цей день все вдається, а зима буде насиченою радісними подіями. Нехай цей день подарує справжню казку.

***

Вітаю з першим днем зими, з першим днем казки - часу, коли трапляються чудеса! Нехай для вас особливо яскраво горять гірлянди, пахнуть мандарини і апельсини, ялинові гілки і шоколад. Бажаю мирного неба, морозних малюнків на склі і білого снігу, наскільки вистачає очей.

З першим днем зими картинки скачати
З першим днем зими картинки скачати

***

З першим днем зими, з першим снігом! Бажаю, щоб всі негаразди і труднощі розтанули, як сніжинки на долоні. Бажаю свіжості і краси, іскристих, як сніг емоцій, здоров'я міцного, як мороз.

***

З першим днем зими сьогодні

Я хочу привітати вас,

Настрій нехай зимою

Буде просто вищий клас,

Будемо ми кататися з гірок,

Чекає лижня нас і каток,

І ніхто цією зимою

Нехай не буде самотній!

З першим днем зими картинки скачати
З першим днем зими картинки скачати

***

Ще вчора листячко кружляло

У золотавому танку.

На ранок враз зима настала

І свіжість принесла п'янку.

І цей тонкий та ніжний запах

Прийшов до мене уві сні.

А ранком кіт приніс на лапах

Пухнастий білий перший сніг!

З першим днем зими картинки скачати
З першим днем зими картинки скачати

***

Сьогодні перший день зими.

І я сердечно Вас вітаю!

Щоб холодів не знали ви

Я від душі вам побажаю!

Яскраві картинки і листівки з першим днем зими

Привітати з першим днем зими 2022 можна не тільки теплими словами, а й яскравими картинками, листівками. Ми пропонуємо прикольні поздоровлення з першим днем зимовим, яскраві листівки з 1 днем зими і багато іншого.

З першим днем зими картинки скачати
З першим днем зими картинки скачати

З першим днем зими картинки скачати
З першим днем зими картинки скачати

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти