Намагалися втекти з немовлям: окупанти жорстоко вбили у лісі біля Гостомеля цілу сім’ю

8 квітня 2022, 16:37
Загарбники розстріляли автомобіль, в якому двоє дорослих з дитиною намагалися врятуватися і виїхати з міста через ліс.
Намагалися втекти з немовлям: окупанти жорстоко вбили у лісі біля Гостомеля цілу сім’ю
Окупанти жорстоко вбили у лісі біля Гостомеля цілу сім’ю/ Скрін з відео

У лісі поблизу Гостомеля знайшли автомобіль з тілами цілої сім’ї, яку розстріляли російські окупанти.

Відповідне відео оприлюднило інформагентство ITV. Повідомляється, що родина, яка була розстріляна в авто, тікала з Гостомеля. Вони намагалися врятуватися, виїхавши з міста і рушивши через ліс.

Автомобіль з тілами знайшов у лісі мешканець Гостомеля Юрій. Потім з чоловіком зв’язалися знайомі загиблих, які розповіли, який саме автомобіль вони розшукують. Чоловік повідомив їм, де він бачив машину.

відео дня

Дістатися до загиблих одразу не вдалося – усе було заміновано, і довелося чекати, поки українські сапери проведуть розмінування. Коли знайомі загиблих дісталися до авто, вони впізнали сім’ю.

Як видно з відео, на автомобілі багато дір від куль – це свідчить про те, що машину цілеспрямовано обстріляли.

В автомобілі видно тіла двох дорослих людей, які їхали на передніх сидіннях. При цьому на задньому сидінні видно згорток з ковдри, у якому, ймовірно, може бути немовля. Про те, що в салоні авто була дитина, свідчать також дитячі речі та памперси у багажнику.

Ракетний удар по вокзалу в Краматорську

У п’ятницю, 8 квітня, російські окупанти здійснили ракетний удар по залізничному вокзалу в Краматорську на Донеччині ракетою "Точка-У", коли там перебували близько 4 тисяч людей, котрі намагалися евакуюватися. Загинули 39 людей, з яких четверо – діти.

За словами радника глави Офісу президента Олексія Арестовича, удар по мирних жителях був спланованою атакою російських військ, адже вони прекрасно бачили, що били по цивільних.

На трагічну подію відреагував президент України Володимир Зеленський. Він наголосив, що "російські нелюди не залишають своїх методів – не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти