Путіну невигідно зустрічатися з Зеленським: у Єрмака розкрили причину

19 липня 2021, 01:37
Олексій Арестович пояснив, чому зустріч з президентом України не вигідна господареві Кремля.
Зеленський і Путін
Президенти України і РФ раніше зустрічалися в Парижі / УНІАН

Президент Росії Володимир Путін не зацікавлений у зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, заявив радник глави Офісу президента, спікер української делегації в Тристоронній контактній групі (ТКГ) з врегулювання конфлікту на Донбасі Олексій Арестович.

"Путіну невигідно зустрічатися з Зеленським, тому що тоді і народ України, і Росії, і особливо окупованої частини Донбасу, і світова спільнота будуть чекати конкретний результат. А якщо результатів не буде, то у виграші виявиться ініціатор цієї зустрічі, тобто президент Зеленський", - сказав він в інтерв'ю телеканалу Дом.

Радник глави ОП вважає, що в такому випадку Зеленський "постане людиною, яка хотіла миру і робила для цього ініціативні кроки".

відео дня

"А Путін буде виглядати "букою і бякою", який не пішов ні на які умови свого візаві, тобто фактично буде не тільки розпалювачем конфлікту, а й особою, зацікавленою в його продовженні. Це невигідно для Путіна", - пояснив Арестович.

Нагадаємо, раніше Арестович заявив про те, що якщо Євросоюз і США здадуть українські інтереси на догоду РФ, то Україні нічого не залишиться, як переорієнтувати свої інтереси на схід.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти