"Проект "Новоросія" не закінчений": Москаль назвав області України, яким загрожує РФ

28 грудня 2020, 21:36оновлено 28 грудня 2020, 23:17
Геннадій Москаль вирішив спробувати себе в ролі військово-політичного прогнозиста.
Москаль
Геннадій Москаль / УНІАН

Проєкт "Новоросія" ще остаточно не закритий, а від України Росія хоче відторгнути кілька інших областей.

Таку думку висловив екс-губернатор Закарпатської та Луганської областей, а також відставний генерал МВС Геннадій Москаль в ефірі каналу Apostrophe TV. Він вважає, що кремлівський проєкт "Новоросія" охоплює Харківську, Дніпропетровську, Одеську, Запорізьку, Миколаївську і Херсонську області.

"Проект "Новоросія" не закінчився. Всі думають, що це все. Цей проєкт містить у собі Харківську, Дніпропетровську, Одеську, Запорізьку, Миколаївську і Херсонську області. Це проєкт "Новоросія". Проєкт Суркова і проєкт Козака", - заявив Москаль.

На його думку, Російська Федерація зосереджує свої війська в анексованому Криму біля міст Красноперекопськ і Армянськ. Як вважає Москаль, така поведінка Кремля говорить про наміри захопити ще кілька регіонів України.

читайте такожЕксперт розкрив план Путіна щодо Союзної держави України та Росії

Нагадаємо, раніше Главред повідомляв:

  • Директор Міжнародного Центру протидії російській пропаганді Юрій Кочевенко заявив - спроби Росії зробити угруповання терористів "ДНР" і " ЛНР" суб'єктами переговорів у Мінську провалилися.
  • Російська інформаційна кампанія по Донбасу погано сприймається навіть всередині країни. Що, своєю чергою, завдає шкоди імперським амбіціям Москви й Володимира Путіна.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти