Поселять у колоніях: МВС просить у Кабміну півмільярда гривень на афганських біженців в Україні

9 вересня 2021, 17:44
Україна вже очікує прибуття п'яти тисяч біженців з Афганістану.
Поселять у колоніях: МВС просить у Кабміну півмільярда гривень на афганських біженців в Україні
Афганців запропонували розмістити в закритих колоніях Київської області. / скріншот

Міністерство внутрішніх справ України просить Кабінет Міністрів виділити понад 0,5 млрд гривень на утримання афганських біженців в Україні.

Як сказано в листі міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського на ім'я прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. Розмістити переселенців з Афганістану в МВС запропонували у закритих колоніях Київської області, пише "Ukranews".

Згідно з розрахунками МВС, капітальний ремонт приміщень для біженців обійдеться в 100 мільйонів гривень, їх утримання - 264 мільйони гривень на рік, зарплата персоналу – 280 мільйонів. Харчування і комуналка на рік потягнуть на 170 мільйонів.

відео дня

читайте такожТаліби не обмежаться Афганістаном і захоплять нові країни-астролог9 вересня також стало відомо, що Україна очікує прибуття п'яти тисяч біженців з Афганістану. Про це повідомило видання "Детектив Інфо", посилаючись на лист глави МВС України Дениса монастирського.

Нагадаємо, ситуація в Афганістані загострилася після виведення військ США з країни. Рух "Талібан" стрімко захопив владу в Афганістані, а 15 серпня бойовики угруповання заявили про контроль над Кабулом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти