Під Дніпром знайшли зарізаним чоловіка, який по ТБ розповів про знущання над своєю дитиною

15 липня 2021, 16:12
36-річного Олександра Мироненка, який у прямому ефірі розповів про те, що його доньку били мати та співмешканець, виявили з перерізаним горлом.
1321212
Олександр Мироненко / скріншот з відео

На Дніпропетровщині на мосту між селами Шульгівка та хутором Судівка виявили тіло чоловіка з перерізаним горлом. Ним виявився 36-річний Олександр Мироненко-батько трирічної дівчинки, яку до стану коми, за попередньою версією, побили матір та її співмешканець. Про смерть чоловіка в соцмережі Facebook розповів місцевий житель Віктор Зезюлін.

"13 липня на мосту через дренажний канал по дорозі в Судівка знайшли тіло Саші Мирона з перерізаним горлом. Приїхавши на місце трагедії о 16: 10, поспілкувався з поліцейськими, які підтвердили смерть Саші. Моя пропозиція взяти мене понятим і показати тіло, поліція відхилила, пояснивши, що поняті вже є. Також повідомили, що відкрито кримінальне провадження - за якою статтею не відомо. Поспілкувавшись з понятою, зрозумів, що розглядається версія самогубства. Не маю права впливати на слідство, але все виглядає дуже дивно", — написав він.

Як повідомляє портал ТСН, у пресслужбу Нацполіції Дніпропетровської області, за фактом смерті чоловіка в поліції відкрили кримінальне провадження.

"Тіло чоловіка було направлено на судово-медичну експертизу. У нас є висновок експерта. За фактом порушено кримінальне провадження за ст. 115 з позначкою "самогубство", - заявила поліцейський спікер Ольга Кузнєцова.читайте такожСемеро дітей у багажнику: під Києвом п'яний чоловік за кермом у ДТП вбив себе і дитину

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що трирічну Христину доставили в лікарню з судомами, паралічем кінцівок і покриту синцями. Лікарі з'ясували, що у дитини зламана ключиця і закрита черепно-мозкова травма. Тим не менш, їм вдалося стабілізувати її стан

Її батько Олександр Мироненко за день до своєї загибелі в прямому телеефірі розповів про те, що Христина піддавалася знущанням і побиттям з боку його колишньої дружини і її співмешканця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти