"По будівлі тріщини, а у дворі 15 собак": з'явилися фото будинку в Черкасах, де жила дитина Андрійко

30 серпня 2021, 09:41
За словами сусідів, з двору будинку, в якому нібито знущалися з шестирічної дитини, яку звуть Андрій, постійно доносився гучний гавкіт 15 собак
'По будівлі тріщини, а у дворі 15 собак': з'явилися фото будинку в Черкасах, де жила дитина Андрійко
Будинок знаходиться в центрі Черкас / Телеграф

Будинок, в якому нібито знущалися з шестирічної дитини Андрія, у Черкасах знаходиться в повному безладі, по корпусу будівлі давно пішли тріщини, а по двору бігає не менше п'ятнадцяти собак. Про це повідомляє портал Телеграф.

За словами сусідів, собак нібито раніше навіть конфісковували в судовому порядку - але з двору регулярно доноситься то злісний, то завзятий гавкіт.

За попередньою інформацією, саме в тому будинку шестирічний Андрій отримав травми. Причому до кінця незрозуміло, які саме були пошкодження:

відео дня

У Фейсбуці депутат Черкаської облради Олег Петренко написав, що у хлопчика гематома головного мозку, відірвані вуха, частина пеніса і нижня губа.

Однак, на сайті поліції зазначено, що медики зафіксували у маленького Андрія тільки забій голови і садна на руках і ногах.

Слідство триває. Призначено проведення судово-медичної експертизи. Тим часом бабуся Андрія продовжує стверджувати, що він всього лише впав з Купи цегли і таким чином отримав травми.

Проте жінці вже повідомили про підозру - про залишення малолітньої дитини в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки. Їй загрожує, згідно КК, позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

'По будівлі тріщини, а у дворі 15 собак': з'явилися фото будинку в Черкасах, де жила дитина Андрійко
Той самий будинок / Телеграф

читайте такожВідірвані губи, статевий орган та погризені вуха: у Черкасах рятують закатованого 6-річного хлопчика

Нагадаємо, раніше стало відомо, що бабусю важко покаліченої дитини - шестирічного Андрія, виявляється, кілька разів оголошували в розшук. Зокрема, за пограбування з важким насильством.

Вікторія Лясова була фігурантом кількох справ. При цьому, місцеві жителі стверджують, що вона протягом багатьох років дивним чином уникала відповідальності за скоєне.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти