У Київській ОДА розповіли, як допоможуть постраждалим від перестрілки жителям Броварів

29 травня 2020, 18:06
Жителям міста Бровари будуть відшкодовані збитки.
Бровари, перестрілка
Учасники перестрілки завдали збитків жителям Броварів / Нацполіція

У Бровари, де вранці сталася перестрілка, вирушив заступник голови Київської обладміністрації Андрій Лісовик. Він повинен провести розмову з місцевими жителями та встановити розмір збитків, які влада їм компенсує у зв'язку з інцидентом. Про це розповіли в прес-службі Київської ОДА.

За словами чиновника, вся інформація з питань відшкодування збитків буде встановлена на місці.

"У першу чергу, мова йде щодо можливо розбитих вікнах квартир. На місці буде складено план допомоги і зібрана інформація для встановлення суми збитків", – стверджує Лісовик.читайте такожПрострелені вікна і гільзи на траві: що відбувається у Броварах після масової перестрілки

відео дня

Нагадаємо, в п'ятницю вранці, 29 травня, у Броварах Київської області сталася масштабна перестрілка між представниками підприємців, що займаються законними і незаконними пасажирськими перевезеннями.

Співробітники поліції затримали більше 20 фігурантів інциденту в місті Бровари, причому деяких з них пов'язали у Житомирській і Вінницькій областях.

Як розповів один з місцевих жителів, який став свідком перестрілки, конфлікт між представниками угруповань назрівав давно. Причиною тому є дублювання маршрутів перевізників і постійна конкуренція за клієнтів.

На думку голови Асоціації автоперевізників Київщини Олексія Павленка, даний конфлікт є наслідком дерегуляції сфери пасажирських перевезень, в результаті чого питання регулювання транспорту опинилися в руках кримінальних угруповань.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти