"Перейшов на бік агресора": Турчинов розсваяв Фокіна за амністію для бойовиків

31 серпня 2020, 11:20
Колишній секретар РНБО вибухнув гнівною тирадою на адресу екс-прем'єра.
Фокін
Олександр Турчинов / УНІАН

Член української делегації Тристоронньої контактної групи в Мінську з врегулювання військового конфлікту на Донбасі Вітольд Фокін перейшов на бік країни-агресора Росії.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав екс-секретар РНБО Олександр Турчинов.

Таким чином він відреагував на заяви Вітольда Фокіна про необхідність надання особливого статусу Донбасу і про те, що "обидві сторони скоювали злочини".

відео дня

"Це прояв не просто старечого маразму. Це демонстративний перехід довіреної особи Зеленського на бік країни-агресора і протягування антидержавної позиції, що відображає стратегічні інтереси Путіна", - написав Турчинов.

На його думку, Якщо Вітольд Фокін і Леонід Кравчук негайно не будуть виключені з делегації і проти них не порушать кримінальні справи, значить, вони узгоджено виголошують тези "зеленої влади".

"У такому випадку, подібне вимагатиме адекватного реагування на ці події мільйонів українців, які готові захищати свою країну", — підсумував Турчинов.

читайте такожФокін публічно виправдовував захоплення Росією Криму

Нагадаємо, раніше Вітольд Фокін заявляв-щоб припинити війну на Донбасі, потрібно оголосити загальну амністію, провести вибори, вирішити питання особливого статусу окремих районів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти