Отруєння Полякова метадоном: експерт висунув несподівану версію і назвав мотив

11 жовтня 2021, 04:22
Смерть Антона Полякова може бути пов'язана з його політичною діяльністю, не виключив Геннадій Дубов.
Антон Поляков
Антон Поляков / УНІАН

Обставини смерті нардепа Антона Полякова кажуть швидше на користь версії умисного вбивства, заявив політичний експерт Геннадій Дубов.

В ефірі каналу Україна 24 він звернув увагу на те, що знайдений в крові нардепа метадон є синтетичним наркотиком, який використовується в тому числі для лікування героїнових наркоманів або інших опіатних наркоманів.

Експерт пояснив, що метадон випускається промисловим способом, і його набагато важче знайти, до того ж його не прийнято вживати в тих колах серед людей, які приймають наркотичні речовини.

"Це скоріше про людей з підворіття. А народний депутат - це дуже дивно. Я не виключаю, що могли таблетку кудись підкинути, в їжу або напої, І сталося те, що сталося", - сказав він.

Дубов пояснив, що перше, що спадає на думку, коли мова йде про смерть народного депутата, що це може бути пов'язано з його політичною діяльністю.

"Хоча, з іншого боку, все одно незрозуміло. Те, що він робив різкі заяви — так купа депутатів робить ще більш різкі. Всі, слава Богу, живі-здорові. А те, що Поляков говорив про конверти з грошима — так про це тільки ледачий не говорить", — додав він.

читайте такожМетадон у крові Полякова: експерта здивував дивний діагноз після смерті нардепа

У крові Полякова знайшли алкоголь і метадон

Раніше народний депутат від Партії Слуга народу Галина Янченко прокоментувала результати токсикологічної експертизи після смерті нардепа Антона Полякова.

Вона уточнила, що озвучена нею інформація про наявність в аналізах покійного алкоголю і метадону є першою за результатами токсикології.

Вона каже, що в п'ятницю вранці тіло Полякова доставили в морг, де йому зробили розтин, відібрали зразки і направили їх на токсикологію та інші аналізи.

Янченко уточнила, що інформація щодо метадону і алкоголю в крові Полякова отримана з її джерел.

Смерть нардепа Антона Полякова:

8 жовтня в поліцію Києва надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано по дорозі в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

читайте такожКричала, що вагітна і дзвонила померлому: ЗМІ розкрили деталі романа Скороход і Полякова

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "природна смерть".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти