Залишили на 2-річного брата: на Буковині загинуло 10-місячне немовля

9 грудня 2021, 09:10
Другий хлопець встиг врятуватися, вибігши з кімнати.
швидка, медики
У Чернівецькій області померло немовля / УНІАН

У Чернівецькій області 10-місячна дитина загинула в результаті отруєння чадним газом, ще одну дитину госпіталізували.

Трагічний інцидент стався в місті Сторожинець ввечері, 8 грудня, пише MB.

За попередньою інформацією, батьки залишили немовля в будинку зі старшим братом, якому два роки. Старший хлопчик розпалив вогонь посеред будинку. В результаті пожежі, що виникла в будинку, немовля в колясці задихнулося. Старша дитина встигла втекти в коридор, що і врятувало йому життя.

відео дня

Медики, прибувши на місце події, почали проводити базові реанімаційні заходи, які, на жаль, пройшли безуспішно. 2-річна дитина була госпіталізована.

читайте такожУ Кременчуці на дітей у садочку завалилося дерево: 4-річна дівчинка померлаРаніше ми повідомляли, що в результаті пожежі в селі Медисівка Хмельницької області загинули четверо дітей віком від 1 до 6 років. Як розповіли в місцевій ОДА, області, сім'я, в якій сталася трагедія, не перебувала в складних життєвих обставинах, мати доглядала за дітьми, а батько заробляв тимчасовими роботами.

Також головред писав, що в селі Мар'янівка Вінницької області загинули двоє батьків та їх четверо дітей. Виявив загиблу сім'ю старший 14-річний син. Хлопчик в цей день ночував у бабусі і перед школою вирішив зайти додому. Там він і побачив мертвих рідних, які отруїлися чадним газом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти