Окупанти в паніці: українські льотчики знищили танки, склад і понад 7 десятків окупантів

19 серпня 2022, 09:51оновлено 19 серпня 2022, 11:39
Українські військові 4 рази вдарили по скупченню окупантів.
Повітряні сили ЗСУ
Українські льотчики "покришили" позиції окупантів на фронті / Фото facebook.com/kpszsu

Українські військові 4 рази потужно вдарили по скупченню російських окупантів в Баштанському та Бериславському районах. Ворогу довелося повернутися на вихідні позиції з величезними втратами. Про це повідомляє оперативне командування "Південь".

"Протягом доби наші підрозділи двічі проводили наступальні дії з метою оволодіння новими населеними пунктами. Під час однієї з атак зустрілися з двома десантно-штурмовими підрозділами", - йдеться в повідомленні.

Українські захисники знищили танки, броньовану техніку та особовий склад окупантів. Двох російських військових взяли в полон.

відео дня

Українські ракетно-артилерійські підрозділи виконали понад 200 вогневих завдань і знову обстріляли Каховський міст.

В результаті цього окупанти втратили:

  • 73 особи з особового складу,
  • 3 танки,
  • 4 пускові установки,
  • 1 радіолокаційну станцію до ЗРК С-300,
  • 5 одиниць броньованої та автомобільної техніки,
  • 1 склад боєприпасів.

Окупанти намагалися штурмувати напрямок населених пунктів Олександрівка - Станіслав, але вони відійшли з втратами. Також вони атакували українські позиції, застосовуючи авіацію. В результаті цього втрат з боку ЗСУ немає.

Ворог обстріляв Миколаїв із системи залпового вогню "Смерч". В результаті цього було пошкоджено кілька будинків, зруйновано будівлю пожежної частини, знищено пожежний автомобіль і був поранений цивільний. У Миколаєві окупанти завдали удару по портовій інфраструктурі.

Нагадаємо, раніше, 11 серпня, російські окупанти завдали вісім ударів вертольотами і чотири удари штурмовою авіацією в напрямку позицій Збройних сил на півдні. Українська армія зуміла уникнути втрат і завдала ударів у відповідь по ворогу. Втрати Росії за добу склали: 19 російських окупантів; 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки; один склад боєприпасів у Бериславському районі Херсонської області.

Ще раніше, 9 серпня, на півдні Збройні сили України завдали по противнику сім авіаційних ударів і зменшили лави російської армії ще на 35 окупантів.

Дивіться онлайн новини Херсона

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти