Одіозного нардепа Трухіна виключили зі "Слуги народу": ЗМІ опублікували кадри з ДТП за його участю

2 лютого 2022, 12:33
На відео копи стверджують, що нардеп у стані алкогольного сп'яніння, а сам він просить "тихенько" піти і обіцяє потім віддячити патрульних.

Одіозного нардепа Трухіна виключили зі 'Слуги народу': ЗМІ опублікували кадри з ДТП за його участю
Олександр Трухін / УНІАН

Нардепа України Олександра Трухіна виключили з партії"Слуга народу".

Як повідомила прес-секретар фракції "Слуга народу" Юлія Палійчук у своєму Телеграм-каналі, відповідне рішення було прийнято головою партії Оленою Шуляк 2 лютого.

Тим самим припиняє його повноваження як голову Полтавської обласної організації партії.

"Партія також закликає фракцію "Слуги народу" у Верховній Раді якомога швидше зібрати засідання і розглянути інцидент за участю Олександра Трухіна для прийняття рішення", - сказано в заяві Олени Шуляк.

Тим часом, напередодні ввечері "Українська правда" опублікувала відео з камер патрульних поліцейських, які працювали на місці ДТП за його участю.

Копи розповіли, що у Трухіна були ознаки алкогольного сп'яніння.

На кадрах видно, як народний обранець просить інспектора, щоб той дозволив йому "тихенько піти" і обіцяє "віддячити". Крім того, він заперечує, що був за кермом автомобіля, який потрапив у ДТП.

За дорученням генпрокурора Ірини Венедиктової в середу, 2 лютого, відносно Трухіна буде відкрито кримінальне провадження. Справою має займатися НАБУ.

ДТП з Трухіним

Аварія за участю нардепа від Слуги народу Олександра Трухіна сталася на Бориспільській трасі півроку тому. Автомобіль Audi на великій швидкості в'їхав в автомобіль Ford, який, у свою чергу протаранив Daewoo. Постраждали шестеро людей, у тому числі двоє дітей. Ряд ЗМІ після цього повідомили, що за кермом Audi знаходився Трухін, проте згодом видалили цю інформацію.

Нацполіція повідомила, що справа буде розслідуватися Державним бюро розслідувань.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти