Баканов звинуватив іноземні спецслужби у дестабілізації Одеської області

22 травня 2020, 18:29
СБУ буде приділяти даному регіону підвищену увагу.
Іван Баканов
Іван Баканов стурбований ситуацією в Одеській області / УНІАН

Голова Служби безпеки України Іван Баканов висловив стурбованість у зв'язку з ситуацією в Одеській області і заявив, що стабільність в регіоні порушують іноземні спецслужби.

"Одеська область - найбільший за територією регіон України. Багатонаціональний, з великою протяжністю кордонів, потужними морськими торговельними портами і серйозним економічним потенціалом. І ми чудово знаємо, як іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію в Одеській області. Але їм це не вдасться. СБУ успішно протидіє таким спробам і буде це робити і надалі", - цитує Баканова прес-служба СБУ.

За словами керівника силової структури, особливості регіону такі, що співробітники СБУ повинні приділяти йому підвищену увагу. Він пригадав ситуацію в 2014 році і заявив, що розвідка в області має працювати особливо ретельно.

відео дня

Баканов заявив, що важливо в Одеській області протистояти проявам сепаратизму, приділяти увагу захисту національних інтересів, не забувати про боротьбу з тероризмом, а також можливі диверсії та кіберзагрози.

Як раніше повідомлялося, український політолог Михайло Чаплига вважає, що масове вбивство в Житомирі сигналізує про відсутність контролю над ситуацією в країні з боку СБУ і закликав керівництво структури подати у відставку.

Нагадаємо, в п'ятницю, 22 травня, в Житомирі сталося резонансне вбивство – місцевий орендар ставка застрелив 7 осіб. Серед убитих опинились волонтери та ветерани АТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти