У Луцьку чоловік заплатив 200 тисяч доларів за "масонську ложу" в Кабміні

3 липня 2020, 17:36
Зловмисник торгував посадами і заробив 1,5 мільйона доларів.
У Луцьку чоловік заплатив 200 тисяч доларів за
200 тисяч доларів заплатили за посаду в Кабміні / Фото: прес-служба Нацполиции

У Луцьку місцевий житель представлявся членом британської організації Групи Ротшильда і за 200 тисяч доларів обіцяв сприяння в отриманні посади в Кабміні України та у вступі в закриту "групу масонів".

Як інформує Департамент стратегічних розслідувань Нацполіції, охочі отримати престижну посаду готові були платити зазначену суму. Зокрема, один з потерпілих навіть написав заяву на вступ у "групу масонів".

Зловмисника затримали при отриманні великої суми грошей. За словами слідчих, він застосовував психологічні маніпуляції і легко входив у довіру до потерпілих.

відео дня

"Засновник і голова Луцької міської організації однієї з політичних партій налагодив злочинну схему вимагання коштів за нібито допомогу у призначенні на керівні посади у вищих органах державної влади України", - йдеться в повідомленні.

Всього псевдо-аристократ на схемі заробив понад 1,5 мільйона доларів. Під час затримання у нього виявили заяву потерпілого про вступ в закриту "групу Масонів", перстень "друк Масонів" і 200 тисяч доларів обманним шляхом здобутих коштів.

У Луцьку чоловік заплатив 200 тисяч доларів за
/ Фото: прес-служба Нацполиции

Як раніше повідомлялося, у Києві серед білого дня викрали громадянина України та акціонера одного з українських заводів – ТОВ Севастопольський судно-ремонтний завод Південний – Сергія Ткаченка.

Раніше в Донецьку бойовики викрали мешканку Європи. Причиною інциденту стало небажання бачити на своєму балконі російський прапор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти