На Хмельниччині "Хонда" влетіла у "швидку": багато постраждалих

25 липня 2020, 15:36
Унаслідок автомобільної аварії травмувалися 9 осіб.
На Хмельниччині 'Хонда' влетіла у 'швидку': багато постраждалих
У ДТП постраждали 9 осіб / фото Нацполиция

Страшна ДТП сталася у суботу, 25 липня у Хмельницькій області – у місті Кам'янець-Подільський в карету екстреної медичної допомоги врізався автомобіль "Хонда Акорд". Унаслідок зіткнення 9 осіб отримали травми.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції.

"30-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "Хонда Акорд" допустив зіткнення з каретою екстреної медичної допомоги. "Швидка", як зазначається, рухалася по головній дорозі з проблисковими маячками і звуковим сигналом, транспортуючи 75-річну пенсіонерку до міської лікарні", - сказано в повідомленні поліції.

відео дня

За інформацією правоохоронців, унаслідок ДТП травмувалося 9 людей: водій автомобіля "Хонда Акорд" і троє його пасажирів, а також водій "швидкої", 63-річний лікар, 33-річна медсестра, хвора і 46-річна жінка, яка її супроводжувала.

читайте такожУ Мукачеві в ДТП загинув відомий футбольний тренер з дітьмиНагадаємо, увечері 12 липня орієнтовно о 19:00 біля Києва на Старообухівській трасі сталася аварія. Mercedes (держномер AI0999HB) спочатку зачепив мікроавтобус (той їхав в одному напрямку з ним), після чого на повній швидкості вилетів на зустрічну смугу і протаранив Hyundai Tucson.

У ньому їхала сім'я: батько, мати, донька і двоє синів. Унаслідок ДТП живим залишився тільки 12-річний хлопчик: за його життя зараз борються лікарі.

Під час зіткнення мати перелетіла на заднє крісло, а донька з заднього сидіння опинилася у багажнику.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти