Чоловік-іспанець в шоці: в Донецьку бойовики викрали мешканку Європи

6 червня 2020, 22:34
Причиною інциденту стало небажання бачити на своєму балконі російський прапор.
Бойовики ДНР
Бойовики "ДНР" викрали жінку / news.dn.ua

В окупованому Донецьку увечері 3 червня проросійські бойовики викрали дружину громадянина Іспанії Євгену Йепес-Веньеса.

"За походженням вона дончанка, ще в 90-х переїхала на ПМЖ в Іспанію. Але зв'язки з рідним містом не втрачала - у Донецьку у Євгенії залишалася квартира. Незадовго до введення карантину, Євгенія приїхала в Донецьк, але виїхати назад не змогла через закриття лінії розмежування", - повідомляє журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

Все почалося з того, що бойовики по всьому центру міста російські прапори, один з них опинився на балконі у Євгенії. Жінка зняла триколор, і вже через день до неї вдерлися люди зі зброєю і забрали з собою. Зараз місцезнаходження донеччанки невідомо.

Перед викраденням Євгенія встигла подзвонити чоловікові Аннивалу Йепесу і повідомила, що до неї у квартиру вриваються бойовики. Потім зв'язок з дружиною іспанець втратив і досі більше не розмовляв. Однак він додзвонився до сусідів. Вони розповідають, що бойовики приводили Євгену в квартиру, вона зібрала речі і ключ віддала сусідці.

"Моя дружина передала сусідці ключ від квартири і один з охоронців додав, що їй не потрібен зараз ключ, тому що вона під слідством. Сусідка сказала, що цей чоловік — Кгбіст", — додав іспанець.

За словами журналіста, до даного інциденту необхідно підключати міжнародні організації й звертатися безпосередньо в Росію.

Чоловік-іспанець в шоці: в Донецьку бойовики викрали мешканку Європи

Як раніше повідомлялося, в окупований Донецьк приїхав російський політтехнолог Дмитро Чайка, який буде стежити за рейтингом ватажка "ДНР" Дениса Пушилина.

Нагадаємо, минулого тижня терористи "ЛНР" звинуватили Україну в нібито обстріл об'єктів цивільної інфраструктури та виступили з низкою загроз.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти