"Називав поганими і свинями": у Чехії помер заробітчанин, якого побив охоронець нічного клубу

9 листопада 2021, 09:48оновлено 9 листопада 2021, 11:32
280
Як розповіла дружина загиблого, інцидент стався 10 жовтня. За словами жінки, охоронець на виході з клубу нібито почав ображати її чоловіка і його супутника.
'Називав поганими і свинями': у Чехії помер заробітчанин, якого побив охоронець нічного клубу
Павло Ратов / Соцмережі

У Празі (Чехія) помер 42-річний українець Павло Ратов - уродженець міста Стрий (Львівська область). Він потрапив в реанімацію відразу після того, як в місцевому нічному клубі "Goldfingers" його вдарив охоронець. Про це повідомляє портал Zaxid.net.

Як розповіла дружина Ратова, інцидент стався 10 жовтня. Жінка зазначила, що Того вечора Павло був з двома іншими громадянами України.

У Празі вони працювали на будівництві. Чоловіки вирішили зайти в заклад, проте там їх не влаштували занадто високі ціни, тому вони пішли.

відео дня

За словами жінки, охоронець на виході з клубу нібито почав ображати чоловіків-називав їх "поганими українцями"і "свинями". Потім він вдарив Павла в голову. Той упав і знепритомнів.

У лікарні у Павла медики діагностували в українця важку черепно-мозкову травму і набряк мозку. Місяць чоловік пролежав у комі і потім помер, не приходячи до тями. Місцеві правоохоронці відкрили кримінальне провадження, проте затриманих у цій справі немає.

читайте такожТаємнича смерть: у Польщі знайшли трупи двох українців-заробітчан

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в липні нинішнього року в Польщі після затримання поліцією і вкрай жорстокого побиття помер 25-річний громадянин України Дмитро Никифоренко. Поліцейські говорили, що українець поводився агресивно.

Gazeta Wyborcza написавши, що поліцейські зв'язали затриманого ременями. Згодом у витверезнику його могли катувати: ЗМІ повідомляють, що до чоловіка протягом години застосовували фізичну силу. Йому стало настільки погано, що в ситуацію втрутився лікар. Втім, реанімувати його не змогли.

Посольство України найближчим часом планувало відправити ноту МЗС Польщі. Розслідування смерті Никифоренка перебуває на контролі українських дипломатичних органів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти