На трасі Київ-Чоп дорогою до пологового будинку в ДТП загинула вагітна жінка

19 жовтня 2020, 16:23оновлено 14 серпня 2023, 15:58
Унаслідок аварії 25-річна вагітна жінка отримала не сумісні з життям травми. Врятувати її медики швидкої не змогли.
На трасі Київ-Чоп дорогою до пологового будинку в ДТП загинула вагітна жінка
На трасі Київ-Чоп сталася смертельна ДТП / Національна поліція

Трагедія сталася в Рівненській області - в ДТП дорогою до пологового будинку загинула вагітна жінка. Смертельна аварія сталася у понеділок, 19 жовтня, на трасі Київ-Чоп біля села Корнин.

Про це повідомили в поліції області.

За інформацією правоохоронців, водій машини Honda поспішав відвезти дружину до пологового будинку, тому виїхав на зустрічну смугу – він не встиг повернутися до потоку авто і на повному ходу врізався у Volkswagen.

Слідчі зазначили, що порушив правила дорожнього руху 27-річний чоловік на Honda. Його машина зіткнулася з автомобілем 37-річного жителя Рівного. Унаслідок удару обидві машини викинуло з проїжджої частини.

Унаслідок аварії 25-річна вагітна жінка отримала не сумісні з життям травми. Врятувати її медики швидкої не змогли. Зазначається, що також загинула ще ненароджена дитина.

Правоохоронці уточнили, що водії двох автомобілів, а також пасажирка Volkswagen отримали значні травми. Їх у важкому стані госпіталізували до травматологічного відділення лікарні.

За фактом ДТП слідчі порушили кримінальну справу про порушення правил дорожнього руху, яке спричинило загибель людини. Якщо провину водія Honda визнає суд, його можуть посадити за ґрати на термін від 3 до 8 років.

ДТП в Україні - про що йшлося раніше:

  • Моторошна ДТП сталася у ніч проти 6 вересня під Києвом - на трасі унаслідок сильного зіткнення мотоцикла і автомобіля Fiat загинули хлопець і дівчина.
  • У неділю, 4 жовтня, в Києві на проспекті Свободи сталася смертельна ДТП за участю маршрутки № 465 - вона збила трьох осіб. Повідомляється, що одна людина загинула.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти